Melyik készítmény lenne hatásosabb stresszre, idegességre és gyengébb szorongásra?
Sedacur Forte vagy a Teva Valeriana Relax?
Pár heten elég stresszes a meló meg egyéb dolgok, elmentem a háziorvoshoz ő javasolta hogy ír fel 0,25mg-os Frontint.
De én nem szívesen veszek be ilyet mert azt hallottam nagyon gyorsan rálehet kattanni és sajnos hajlamos vagyok az ilyen dolgokra.
El is mondtam neki és ő a 2 fent említett “gyógyszert” ajánlotta.
Melyik az amit tényleg használna is?
nem megoldás a nyugtató
ez tüneti kezelés, az okokat kell megszüntetni
válts állást
De megoldás lenne mert ez csak átmeneti időszak pár hónap és vége van.(külföldi meló 2 hónapra kellett kimennem tovább képzésre,amúgy itthon dolgozom és ott nincs semmi durva dolog)
Szoktam sportolni nagy fél órát de az nem nagyon használt semmit max addig szűntek meg a tünetek ameddig arra koncentráltam.
Szóval jó lenne ha a kérdésre kapnák választ.
A növényi cuccok biztos nem. Hatásuk annyi, mintha levendulát szagolgatnál a kertben, csak jó a reklámjuk, mert el kell adni a balekoknak.
Segít, ha abbahygod a kávé ivást, és a munkán kívül csak nyugis dolgokat csinálsz, pl jóga, olvasás, relax zenék.
A frontin meg fog nyugtatni, és nem leszel függő 2-3 hét alatt. Ha kibírod, hogy 1 hónapnál tovább nem szeded, és nem is emelgeted az adagot, akkor semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!