A BNO E0390 hypothyreosis k.m.n. diagnózis esetén a "külön megnevezés nélkül" mit jelent? Hogy nem lehet tudni a kiváltó okot?
Mi a különbség eközt és a BNO E0380 egyéb meghatározott hypothyreosis diagnózis között? Mit jelent hogy "egyéb meghatározott"? Például?
A pajzsmirigy alulműködést jódhiány vagy pajzsmirigygyulladás okozza nem? Nem értem ezt...
Az orvos meg persze hogy nem ad tájékoztatást...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ezeknek a magas szintjeit a pm alulműködés okozza, azt mondta az orvos. De hogy az alulmukodest mi okozza, azt nem mondta, és bennem meg sajnos akkor, ott a rendelőben még nem fogalmazódtak meg ezek a kérdések. Csak itthon, amikor nézegettem a leletet.
Arra gondoltam, hogy elmegyek a vérellátó központba, és megmutatom a leleteimet és érdeklődöm, hogy ezekkel az értékekkel szerintük adhatok-e vért majd valamikor. Hátha az ottani vizsgáló orvos tud majd valamit mondani a leletek alapján.
A háziorvosomban nem bízom, nem akarok bunkó lenni, de nem hinném hogy ő sokkal többet tud a wikipedianal...
Akkor összetettebb a problémád. Sajnos többet nem tudok segíteni .
Viszont ha nincs kimutatott pajzsmirigy ellenes antitested, akkor szerintem nyugodtan menj el a véradóba. Ez ne tántorítson el, ők tudni fogják a választ.
Én is nagyon szívesen adnék vért, mert Rh negatív vagyok. Sajnos nekem pozitív lett többször is az ellenanyag szűrésem és így nem adhatok vért és csak nagyon indokolt esetben kaphatok vért.
Szívesen , remélem azért kiderül , hogy mi az oka a pm alulműködésnek. :)
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!