Véres széklet minek lehet a jele?
Figyelt kérdés
Mostanában baromira fáj a wczés. Nagyon nagyokat és keményeket engedek, és rendesen fáj az ánuszomnak. Kicsit mindig sebes volt körülötte, mert egyszer kidörzsöltem nagyon és azóta hol kicsit piros a papír hol nem, de általában mindig akkor lesz olyan ha nagyon sokáig kell törölnöm. És akkor is csak egy kicsit. Most viszont ahogy végeztem, elkezdtem törölni, barna nem is nagyon volt, csak egy nagyobb piros volt. Töröltem tovább, a vér már nincs, csak minimális széklet aztán tiszta is maradt a papír mire végeztem. Ez szerintetek mi lehet?2022. dec. 12. 10:41
11/18 A kérdező kommentje:
9 ez mit jelent? Megsérült a bejárat? Már pár napja ilyen keményeket rakok, szenvedek is mert baromira fáj. De mondjuk oltári jó érzés amikor végzek.
2022. dec. 12. 11:14
12/18 anonim válasza:
Aranyér egyik napról a másikra is kialakulhat. A bélrepedés meg egy pillanat alatt
13/18 anonim válasza:
igen, ne úgy képzeld el, hogy szétszakadt, hanem felsértetted a bél felületét, úgy képzeld el mint kis horzsolás
14/18 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem olyan dolog amihez orvosi vizsgálat kéne azonnal nem? Vagy legalábbis várhatok egy pár napot még, hogy elmúlik e igaz?
2022. dec. 12. 11:23
15/18 anonim válasza:
igy van, várhatsz, ha változtatod az étkezéseden...
16/18 A kérdező kommentje:
Rendben
2022. dec. 12. 12:06
18/18 anonim válasza:
miért az én válaszomat pontozzáatok le? másnak pedig felpontozzátok, pedig zgyanazt moondta... mi folyik itt már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!