Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet tüdőgyulladás?

Lehet tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés
Pár napja lebetegettem és következők a tünetek: mellkasi és hátfájdalom, száraz és hurutos köhögés, magas láz, gyengeség, légszomj (már elmúlt) ez lehet tüdőgyulladás?? Voltam háziorvosnál, de csak megnézte a torkom és lehallgatta a mellkasom és hátam utána csak gyógyszert írt fel és ezzel letudta
2022. nov. 29. 21:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindez a betegség miatt, ez még nem jelent tüdőgyulladást. Majd meggyógyulsz. Szedjél vitamint, igyál teát. Aludj, akkor nem kell nyitva tartanod a szemed. A szüleid egyáltalán nem foglalkoznak veled? Mennyi a lázad?
2022. nov. 30. 22:33
 22/32 A kérdező kommentje:
De foglalkoznak velem persze, de amint felhozom a dokit akkor azzal már egyáltalán nem foglalkoznak. Kis dolgokon is nagyon be tudok pánikolni és ezért akarok ennyire megbizonyosodni róla, hogy tényleg nincs tüdőgyulladás. Ma a legmagasabb amit mértem 38.4, ez már lassan negyedik napja. Szinte csak teát iszom mézzel, citrommal meg minden reggel beveszek egy 1000mg-os c vitamint.
2022. nov. 30. 22:42
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ettől szép lassan meggyógyulsz, csak pihenj, feküdj, vagy majd visszamész és ad antibiotikumot, pánikra sehogy sincs okod. Tüdőgyulladás esetén se lenne. Viszont a pánikoddal foglalkozni kellene online pszichológus formájában. Van kivel barátkozzál ott? Érted a tananyagot? Te is akartál kimenni?
2022. nov. 30. 22:54
 24/32 A kérdező kommentje:
22:54 Persze van 2 közeli barát akit még az elején megismertem és velük még azóta is jó viszonyban vagyok és az iskolába is elég hamar beilleszkedtem. Tananyagot egyáltalán nem értem és a tanáraim se valami segítőkészek, de az osztályból vannak páran akik segítenek. Őszintén én nem akartam mert nekem magyarországon mondhatni meg volt "mindenem".
2022. nov. 30. 23:05
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ez az oka az érzékenységednek. Meddig maradtok?
2022. nov. 30. 23:27
 26/32 A kérdező kommentje:
Végleg, kiköltöztünk.
2022. nov. 30. 23:29
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor kénytelen vagy alkalmazkodni, barátkozni és intenzíven befogadni a nyelvet.
2022. nov. 30. 23:32
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, hogy 17 vagy, tehát egy év múlva nagykorú leszel, simán visszajöhetsz Magyarországra, ha szeretnél. Bár sokan inkább elfelé mennének innen, minthogy visszajönnének :D
2022. nov. 30. 23:35
 29/32 NTBS ***** válasza:
Valószínűleg nem az. Az orvosok nem buta emberek.
2022. dec. 3. 07:26
 30/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Már meggyógyultam, tünetek amiket írtam mind elmúltak. Mostanában úgy érzem, hogy egy kis légszomjam lenne. Ezzel menjek dokihoz vagy lehet amiatt van, hogy még mindig félek kicsit, hogy tüdőgyulladásom van/volt?
2022. dec. 12. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!