Nagyon rossz lett a vérvétel eredményem most mit tegyek???
Figyelt kérdés
- Rhdw-SD 37,8 lett (Normális: 41,2-53,6 között van)
-Eosinophil 0 (Normalis: 1-5 közt)
- NRBC 0,200 (Normális : 0-0,56 közt)
-Vérsejt süllyedés 2 (Normàlis 3-8 közt)
Ezek ugye ràkra utalnak, mit kezdjek a lelettel? Hova menjek?
22/f
2022. nov. 28. 21:58
21/28 anonim válasza:
Nem fog, mert kb. semmi eltérés nincs a vérképedben...
22/28 anonim válasza:
Minden eredmény rákot meg daganatot fog kihozni.
Én is szédüléssel mentem, 91 volt a hemoglobinem, még pár hét és transzfúzió történt volna.
Ne gondolj rosszra, ezek annyira minimális eltérések, hogy még azt sem mondhatom, hogy hát épp, hogy belefér.
Ez tényleg semmi, nyugodj meg, pénteken menj vissza, és minket is tájékoztass
23/28 anonim válasza:
Érdeklődni szeretnék hogy szettem 2 hete W-loss cseppet fogyokurás termék és 1 hete nemszedem az mikor ürül ki a szervezetből és a labor vérvétel vizelet kimutatja?
24/28 anonim válasza:
23, a legjobb helyen érdeklődsz, mi itt mind szakorvosok vagyunk
25/28 anonim válasza:
Miért irsz ha nemtudod a választ ?
28/28 anonim válasza:
Van itt olyan, akinek hasonló problémája volt ès kiderült mi okozta az eltèrèst? Illetve van olyan, akinek volt hasonló panasz ès már rendeződött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!