Milyen betegségre utal ha reggel ébredés után nem sokkal már muszáj ennünk mert különben összeesnénk?
vércukor mérést ajánlok, lehet, hogy le van esve a vércukrod. Amúgy reggel nem árt egy szenyát, vagy péksüteményt megenni kávéval/kakaóval/teával/tejjel (nem kívánt rész törlendő). Először is, így nem fog fájni a gyomrod, ha a vércukor szinted meg felemelkedik, és nem fogsz szédelegni.
Én reggel mielőtt melózni melek, megeszek két szelet pirítóst virslivel, és teával, vagy egy sonkás szenyát. Így nem fáj a gyomrom, és nem éhgyomorra állok neki a munkának.
Szerintem ez nem betegség.Mi nem szoktunk vacsorára erős ételt enni,inkább joghurt,gyümölcs,dió,ilyesmit.
Mivel a gyomor teljesen kiürül már reggelre,nincs benne tápanyag,persze,hogy éhesek vagytok,és azt érzitek mindjárt 'összeestek'.Mondjuk én nem szoktam ezt érezni,csak éhes vagyok,mert már megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!