Mit jelent a labor leleten a glükóz 8.5, hba1c 7.2, kell aggódnunk?
Figyelt kérdés
Barátnőm leletén ez a két csillag van... mi lehet az oka ennek, mi a teendő a továbbiakban?2022. nov. 26. 16:56
41/53 anonim válasza:
Cukros ételeket lehet enni, de nem sokat. Lesz neki egy adott szénhidrátkerete, amibe bele kell férnie, ha nem fér be, akkor az egy szög a koporsójába. Előbb-utóbb kitapasztalja, számolgatás nélkül is meg tudja becsülni, hogy mennyi fér be. Meg cukormentes édességek is vannak.
42/53 anonim válasza:
#41, tökéletes, mindjárt megkérdezi, hogy napi 20 deka fornetti belefér-e.
Ő teljesen lesz.rja az egészet, neki kell a napi fornetti bevitel.
43/53 anonim válasza:
Ha jól figyeltek, naponta van vagy 2-3 kérdése a témában :DDD
44/53 anonim válasza:
46/53 anonim válasza:
47/53 anonim válasza:
48/53 anonim válasza:
#46, 47... Ez egy hatalmas nagy.. Ikszdé már...
49/53 anonim válasza:
Most elpoénkodjátok, de én átérzem a kérdező baját. Inzulinos cukros vagyok. Aki nem az, el sem tudja képzelni, milyen így élni. Az ujjadat szurkálni, utána a hasba inzulint adni, akkor enni, amikor nem akarsz és nem enni, amikor akarsz. Amikor mindenki lángost eszik, te meg csinálhatsz otthon megfelelő alapanyagból. Itt vagyok vékonyan és én diétázom, nem a 80 kilós nők körülöttem.
50/53 anonim válasza:
#49, colitis ulcerosam van, mellé lisztallergiám, mindneki tömi magába a finom lángost, én ezeket még gluténmentesen sem ehetem meg, na bumm.
Túlélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!