Mit jelent a labor leleten a glükóz 8.5, hba1c 7.2, kell aggódnunk?
Nincs olyan, hogy enyhe cukorbetegség. Kettes típus tipikus szövődményei az állandó kéz lábzsibbadás, veseelégtelenség, látásromlás, megnövekedett szívinfarktus és stroke kockázat.
Mértékkel egy cukorbeteg is ehet édességeket de az állandó édesség zabálással le kell állni.
AJÁNLOTT 🙂
Teljesőrlésű-, graham-, vagy rozskenyér,
korpás zsemle/kifli
NEM AJÁNLOTT 🙁
Fehér-, félbarna-, burgonyás-, szójás-, kukoricás kenyér, fehér zsemle/kifli
AJÁNLOTT 😄
Korpovit keksz, Cukor stop keksz, cukormentes Gullón kekszek
NEM AJÁNLOTT 🙁
Háztartási keksz, édes kekszek, kalács
AJÁNLOTT 😄
Teljesőrlésű búza- vagy rozsliszt, tönkölybúza liszt,
zabliszt, durumliszt,
NEM AJÁNLOTT 🙁
Grahamliszt Fehér búzaliszt, Búza rétesliszt, finom süteményliszt
AJÁNLOTT 😄
Barna rizs, Basmati rizs, köles, hajdina, barna bulgur, árpa/gersli, hántolt zab
NEM AJÁNLOTT 🙁
Fehér rizs
AJÁNLOTT 😄
Natúr gabonapelyhek (zab, árpa, rozs, búza, tönköly), búzacsíra és korpa, zabkorpa, tönkölykorpa
NEM AJÁNLOTT 🙁
Csokis, mézes, gyümölcsös – cukorral készült müzlik és gabonapelyhek
AJÁNLOTT 😄
Durum tészta, barna/teljes őrlésű vagy tönköly tészta
NEM AJÁNLOTT 🙁
Hagyományos fehér tészták, rizs/kukorica tészta
AJÁNLOTT 😄
Extrudált termékek: pl. Wasa kenyér, Finn crisp, buláta, köles golyó, Tönkölypászka
NEM AJÁNLOTT 🙁
Rizses-, kukoricás ham-let/extudált szeletek, fehér kétszersültek, fehér pászka
AJÁNLOTT 😄
Durumdara, tönkölydara
NEM AJÁNLOTT 🙁
Hagyományos búzadara, kukoricadara
23.
Na azért nem ennyire kemény, nekem is kialakult. Vagy inzulin vagy gyógyszer lesz. Diétára fogják állítani, naponta X gramm szénhidráttal, felosztva lassú és gyorsfelszívódásúval. Nincs tünete a magas cukornak, ezért hívják csendes gyilkosnak. A cukrosokra jellemző, hogy kívánják az édeset.
Továbbra sem értem, hogy mit szeretnél elérni ezzel a poszttal..
Azt, hogy mondjuk azt, hogy a barátnőd nyugodtan tömje csak magába tovább a fornettit meg a cukros kólát, nem lesz semmi baja?
Akkor egye meg igya, max meghal 40 évesen.
Amúgy a cukorbetegség tipikus tünete, hogy ezekről nem tud leállni.
"Amúgy a cukorbetegség tipikus tünete, hogy ezekről nem tud leállni."
De ha nem tud leállni akkor hogy álljon le?
Az a baj, hogy még én vagyok ideges a te kérdésedtől, mert érződik, hogy nagyban sz.rtok az egészre.
Nektek az a fontos, hogy ne kelljen orvoshoz menni, és úristen, ne kelljen már szurival lőni magam, meg úristen, gyógyszert kell szedni, és nem ehetek több édességet.
Hát figyelj, a kiskapukat keresed, figyelj nagyon jól:
NINCS KISKAPU.
Ha nem kezelik az orvosok továbbra sem, nem biztos, hogy a 2031-es vérvételre vele fogsz menni, hanem egy új barátnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!