Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Achilles ín gyulladással mit...

Achilles ín gyulladással mit csinálnak?

Figyelt kérdés
Egy hete vettem észre, hogy kicsit fájt a sarkam felett az achillesem. Mostanra lett egy kis csomó szerűség rajta és kicsit jobban fáj. Viszont ami fura, hogy csak akkor fáj, ha cipő van rajtam. Jövőhéten elmegyünk orvoshoz, de ott mit fognak csinálni? Sok helyen olvastam, hogy begipszelik, ez igaz?? En nagyon nem szeretnem...

2022. nov. 24. 21:59
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
Először is ne hordd azt a cipőt. Ha meg megteheted, akkor ne is hordj cipőt 1 hétig. Van gipszeléses megoldás is, esetleg krémekkel, gyógyszerekkel is lehet talán megoldani a problémát, de ezt majd orvos megmondja. Az biztos, hogy így ne maradjon semmiképp, mert könnyen elszakadhat, akkor meg már csak műtét.
2022. nov. 25. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!