Kb 2 hete beteg voltam. Köhögtem, nem voltam jól, stb... A köhögésen kívűl minden elmúlt szerencsére. Este többször jelentkezik, hogy köhögök, úgy, hogy csiklandozza a torkomat valami. Ja és szárazköhögés. Mi lehet?
Nem olyan, hogy egyfolytában köhögök, de így is idegesítő. Más panaszom nincs (hacsak az nem számít annak, hogy fáradtabb vagyok, mint szoktam *bár ez sokszor előfordul ettől függetlenül is, hogy egy-két napig fáradtabb vagyok*). Nem dohányzom.
Tehát: mitől lehet ez a csiklandozó köhögés?
46 F
Szia! Köszi a választ!
Nem voltam lázas. (Mondjuk be is vagyok oltva)
Illetve a köhögés megmaradhat így?
Én lassan egy hónapja köhögök, száraz köhögés, betegségből maradt vissza.
Nekem ami most segített a javulásban, gyógyszertárban kértem segítséget, Robitussin köptető reggel és ebédkor, estére egy szem Libexin. Nálam az ACC se volt hatásos, pedig napi 400-at szedtem.
Ittam már pálinkát, gőzöltem kamillával, de én mondjuk speciális eset vagyok, mivel az enyém lelki eredetű.
Jobbulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!