Teljesen megkeseríti az életemet az extraszisztolé. Valami jó tanács?
Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 23:41
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszi a vászokat. Azóta már magas vérnyomásom is lett, úgy hogy voltam kardiológusnál. Extraszisztolék is mindig vannak. Az orvos szerint, napi 8-10.ezer sem okoz semmi bajt. A szív nem beteg, nem attól van. Ezt az idegek, az agy, és vegetatív idegrendszer okozza. Sok sok embernek van, napi szinten. Ez nem okoz semmi bajt. Izgalom, stressz, sok munka, sok koffein, bármi előhozza.A 10-es válaszoló ngyon jókat írt. Magnézium, citromfű tea, q10 nagyon jó rá. B.vitaminok is.
2023. jan. 11. 08:40
12/14 anonim válasza:
Most szereztem béres magnézium b6-ot, meg a folyadékra nagyon oda kell akkor figyelnem, mert nagyon keveset iszom sajnos.. Úgyhogy mostantól minimum a 2 literre törekszem.
Köszi a tanácsokat nagyon!
13/14 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt a baj, alig ittam, nem voltam szomjas, esetleg nyáron ittam többet. A magnézium nagyon jó lesz. Enyhe növényi nyugtató is jó, valeriana harmony, vagy nervenpflege.
2023. jan. 11. 21:31
14/14 anonim válasza:
Szia kedves kérdező! Azóta hogy vagy? Neked mi vált be? Nekem másfél hónapja kezdődtek a bajaim... Szívritmus zavarral jött... Sűrgősségin EKG nem mutatott semmit. Túlhajszoltam magam attól volt azt mondták... Azóta kiderült mitrális prolapsusom van, de nem vészes állítólag... Azóta szorongok, pánikolok...Amikor jön ez a szívritmus zavar neked is görcsöl a mellkasod, meg zsibbad a bal kezed? Azóta olyan gyengének is érzem magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!