Rectovaginális sipoly ( vagy hasonló) gyanúval hová érdemes fordulni?
Figyelt kérdés
Minden esetben "természetes", hogy sztómazsákot kap az illető? Vagy pelenkás lesz élete végéig?2022. nov. 7. 12:58
11/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Van egy kiskamaszom, az ő születése után jöttek az egészségügyi problémák. Sorban, minden. Az elején tb alapon jártam 1-2 gonddal, majd volt, ami kellemetlenebb, azzal privátban kezdtem. Majd több év állandó gond ellenére is csak azt tudta mondani, hogy együtt kell vele élni. Persze, egyre rosszabb az állapotom, de ez más téma. Azonban emiatt munkanélküli vagyok. Ezt már nem tudom privátban megcsináltatni. Most kezdtünk volna normálisabban élni, bejárni vele a fürdőket, nyaralni, tengerpartra járni, úszni, lovagolni, síelni stb. Viszont egy zsák már nekem nem fér bele. A méltóságom nem engedi, hogy így lásson a gyerek, szégyenkezzen miattam, vagy az apja mellé feküdjek. Így is alakultak ki olyan problémáim, ami miatt undorodom magamtól. Ez már sok lenne. Ha lenne akkora szerencsém, hogy csak ideiglenes, akkor ESETLEG!!! elgondolkodnék, hogy arra az időre lelépek, de ha végleges, akkor inkéább a halál...
2022. nov. 7. 20:26
12/19 anonim válasza:
Akkor kezdjük elölről. Menj el nőgyógyászhoz (sztk), hogy kiderüljön, hogy tényleg az-e a probléma ami miatt aggódsz. Aztán pszichiáterhez (sztk), mert egy kicsit túlpörögted ezt a kérdést. Jobbulást!
13/19 Ypszilon1980 válasza:
De ez gyógyítható. Persze nem olyan egyszerű és nehéz ez, de túl leszel rajta, ha egyáltalán sipoly. A gyereked meg majd hagy döntse el ő mit akar, ne te gondolkozz helyette. Ha meg púp a hátadon, akkor azzal mi itt nem tudunk mit kezdeni.
14/19 anonim válasza:
Utolsó, rohadtul nem ez volt a kérdés!!!! . szállj le a magas lóról! EZ történik, ha nem műtteted meg magad.
De te érdekes, hogy pelenkán rugózol - tán nem a fétises vagy? ;)
15/19 anonim válasza:
13-as NEM te utolsó, hanem a kérdező valakit elküldött kb a francba, neki szólt a 14-es válasz.
16/19 anonim válasza:
Viszont egy zsák már nekem nem fér bele. A méltóságom nem engedi, hogy így lásson a gyerek, szégyenkezzen miattam, vagy az apja mellé feküdjek. - pszichiáter.
Rengetegen élnek sztómazsákkal, egészen fiatal lányok is, mégsem mentális betegek miatta.
Elfogadják, pont.
Nekem is van olyan, ami miatt szégyenkezhetnék, és fürdőruhában kapok is rá pillantásokat. Hát aztán? Ki nem szrja le, hogy idegen kismiska mit gondol?
18/19 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés, hogy állandó marad-e, vagy csak csak átmeneti állapot lenne???
2022. nov. 8. 11:43
19/19 A kérdező kommentje:
A másik... Erősen kétlem, hogy zsákkal mehetnék csúszdaparkba, fürdőkbe, vagy sportolhatnék, pl síelni, úszni, lovagolni, SUP-ozni. És ez csak 1 probléma, van mellette kismillió másik, amiért összességében vagyok padlón. Ez már csak hab a tortán.
2022. nov. 8. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!