Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Középfülgyulladás, de nem...

Középfülgyulladás, de nem tudok elmenni most sehová?

Figyelt kérdés

Egy napja tart, hétvége van.

Az ügylet állítólag nem írhat ki antibiotikumot, és én félek, hogy a dobhártyám kipukkad a fenébe. Nincs itthon csak otipax és orrspray ami nem segített.

Nem veszik otthon komolyan így hogy elvigyenek egy sürgősségire kizárt. Ha meg cirkuszt csinálok belőle hallgathatom évekig.

Várhatok még egy napot, hogy utána elmenjek a fül orr gégészetre, vagy addig mi legyen?

Ha esetleg tényleg kipukkad, akkor mennyi esélyem van hallani majd utána?

Bármilyen ehhez kapcsolódó tapasztalatot várok szívesen.

2022. nov. 6. 11:44
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. nov. 6. 14:09
 42/46 anonim ***** válasza:
68%
21 éves vagy. Miért nem tudsz elmenni orvoshoz? Az nem kifogás, hogy csúnyán nézett rád valaki.
2022. nov. 6. 14:28
 43/46 KareszKiss ***** válasza:
17%
Középfülgyulladásnál vagy fülgyulladásnál ha nagyon fáj a fül majd szétmegy az ember agya és esetleg már szédülés és hallásvesztés van akkor vagy a mentőt kell kihívni hogyha ezt hétvégéresség vagy a mentőt vagy a ház orvos ügyeletet kell kihívni én úgy csináltam hogy mikor voltam mikor nekem előjött ez a megfázás utáni közép-fő gyulladás másnap reggel elmentem a fül-orr-gégészetre ott megállapították hogy mi van kaptam antibiotikumot orrsprayt meg egyebet a fejem az továbbra is nagyon fájt fight még vagy két napig kihívtam az orvosi ügyeletet szombaton kaptam egy injekció tőlük enyhítette a fájdalmakat a fejfájást javasolták hogy szedjek láz és fájdalomcsillapítót akár 2-essével algopyrin panadol algoflex forte valamelyiket elkezdtem ezeket is szedni a többi antibiotikum gyógyszermellett és utána ez a fejfájás naplónapra enyhébb lett egy-két nap múlva már alig fájt a fejem csak a nyilal lássok a szúródások a halánték mögötti csont érzékenység meg egyébként tünetek voltak most ha 30 2 napnál tartok egy kis hideg folyás még van a fülemben de már minimális gyulladás egy hete nincs a szédülés és a halás vesztés még mindig megvan
ápr. 27. 09:52
 44/46 KareszKiss ***** válasza:
0%
Előfordulhat hogy valaki mondjuk nem a saját szüleinél él hanem nevelő otthonban gyermek otthonban átmeneti otthonban k él lakik és ugye ott azért annyira nem mindig törődnek a gyerekekkel hogy orvoshoz vigyék őket
ápr. 27. 09:54
 45/46 KareszKiss ***** válasza:
0%
Mivel a kérdező nem írt olyat a szövegben hogy neki szülei vannak szüleivel éjjel vagy satöbbi eléggé semlegesen fogalmazott valószínű hogy nem a szüleivel él lakik hanem olyan más körülmények között más emberek között ahol nem törődnek annyit velük...
ápr. 27. 09:54
 46/46 KareszKiss ***** válasza:
0%
Lehet hogy nagyon vallásos a környezet vagy valakinek beszámíthatósági problémái vannak valamilyen betegsége miatt és emiatt tartják őt valahol kontroll alatt a szülei a nevelő szülei vagy akár kik is vagy a falu végén él valahol olyan helyen hogy a világ végén van és oda nem jár semmi onnan nem lehet menni sehova ez is lehetséges variáció
ápr. 27. 09:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!