Középfülgyulladás, de nem tudok elmenni most sehová?
Egy napja tart, hétvége van.
Az ügylet állítólag nem írhat ki antibiotikumot, és én félek, hogy a dobhártyám kipukkad a fenébe. Nincs itthon csak otipax és orrspray ami nem segített.
Nem veszik otthon komolyan így hogy elvigyenek egy sürgősségire kizárt. Ha meg cirkuszt csinálok belőle hallgathatom évekig.
Várhatok még egy napot, hogy utána elmenjek a fül orr gégészetre, vagy addig mi legyen?
Ha esetleg tényleg kipukkad, akkor mennyi esélyem van hallani majd utána?
Bármilyen ehhez kapcsolódó tapasztalatot várok szívesen.
Sajnálom, nem pont olyan támogató környezetben élek, aki megtenne értem egy ilyen áldozatot, mindent magamtól kell hogy elintézzek.
Azon aggódtam elsősorban, hogy a holnapi napot nem éli túl a dobhártyám.
En tamogato kornyezetben elek, de van 2 gyerekem, barmi bajom van, egyedul tudok csak orvoshoz menni, mert a ferjemnek vigyaznia kell rajuk.
Megse sirok a sarokban, hogy de szar nekem.
Most is megmondtam nekik, hogy mi van a fülemmel és azt kérdezgetik, miért, mi vagyok én, orvos?
Nem hiszik el, hogy mennyire fáj.
Az egyetlen, aki vergődik a rosszindulatban, tudjuk, hogy te vagy.
További szép napot, ne ölj belém felesleges energiákat. Én megkaptam a válaszomat már, amit akartam, feleslegesen ne aggódj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!