Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy pár napja szokatlanul...

Egy pár napja szokatlanul elkezdett görcsölni a hasam. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Tény, hogy alapjárat is hasfájósabb vagyok az átlagnál, rendkívül sokat stresszelek, és egyébként is érzékenyebb a gyomrom. Viszont, egy pár napja ez megy, hogy van hogy fentebb, van hogy lentebb, van, hogy közepén, és van, hogy teljes egészében görcsöl a gyomrom. Hogy őszinte legyek, nem igazán találtam rá okot, hogy miért kéne fájnia, de, talán egy dolog lenne, amihez lehetne kötni, hogy elkezdtem cigizni, ebben az időszakban kezdett el fájni. És hát, nem tudom, hogy ez lehet-e ekkora kihatással rá, mert most 2 napja, hogy nem gyújtottam rá. Esetleg, tudnátok tanácsot adni, hogy mi lehet a probléma?
2022. okt. 31. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tedd le a cigit amíg nem késő, amúgy is undorító és káros, hátha még a hasfájásod okozójától is megszabadulsz.
2022. okt. 31. 19:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy az okozhatja a most elkezdődött hasfájást?
2022. okt. 31. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Durva mert nekem is elkezdett, és kb olyan 1 hete fáj a hasam gyengébben. És görcsös hasmenésem van.

Én szedek gyógyszert, lehet attól. De lehet akár valami járvány is.

2022. okt. 31. 19:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nekem nincs se hasmenés, se hányás, semmi ilyesfajta dolog, csak ez, hogy görcsöl, ezért nem jutott eszembe az, hogy esetleg járvány lenne.
2022. okt. 31. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, szerintem 100% hogy nem a cigitől van, az nem okoz ilyen gondot. De tényleg felesleges szívni, pusztán mert jó füstölgetni, vagy mert menő. Mert majd 40 évesen megérzed a mellékhatásait, és nem lesz kellemes tüdőgyógyászhoz járni.
2022. okt. 31. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, értem miről beszélsz, és jogos is. De akkor ez ki húzva, mi lehet még?
2022. okt. 31. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!