Mi a procedúra jelenleg ha valakinek lett egy halvány
csíkja a nyalókás covid teszten?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 17:16
1/9 anonim válasza:
A leghalványabbat is pozitívnak kell tekinteni.
Karantén és hasonlók még vannak-e, nem tudom. Januárban magamnak csináltam, pozitív lett. Írtam az orvosnak, csak annyit válaszolt, hogy öt napig ne menjek emberek közé.
De nem volt sem piros papír, sem rendőr, sem egyéb.
2022. okt. 27. 17:24
2/9 anonim válasza:
Így van . Pozitív vagy. Öt nap otthon. Semmi más.
Ja, és a nagyiékat tilos addig puszilgatni.
2022. okt. 27. 19:04
3/9 Ypszilon1980 válasza:
5 nap karantén, utána tesztelhetsz újra, ha az is pozitív, akkor ismétlés 2 nap múlva. Ha negatív mehetsz amerre látsz.
2022. okt. 27. 21:08
4/9 A kérdező kommentje:
Hatósági tesztre küldenek?
2022. okt. 28. 10:43
5/9 anonim válasza:
Hálisten, hogy itt már nincs karantén.
5 nap után még olyan pozitív volt a tesztem, hogy na, de enni kell, bszki, úghyogy legalább alapvető élelmiszerért eljárok.
10. napon járok de még mindig pozi a teszt. Azért be is b.na, hogyha 12-14 napon keresztül nem kajálnék (random kajarendelés nem opció, mert gluténérzékeny vagyok).
Maszk és heló - aki be van oltva, nem kell féljen, aki nincs, az meg pont nem érdekel, mert miattuk zárták le a fél világot.
2022. okt. 28. 10:50
6/9 anonim válasza:
Miért kell minden kérdésnél trágárkodni? Én meg ezt nem értem. Itt is az 5. válasz. Miért? És alig találkozom olyannal, hogy ne legyen egyik válaszban semmi ilyen.
2022. okt. 28. 10:56
7/9 anonim válasza:
Az hogy ignorálod és kidobod a kukába.
2022. okt. 28. 12:25
8/9 anonim válasza:
Nekem áprilisban lett pozitív a boltban kapható orrbadugós öntesztem. Nem csináltam belőle nagy ügyet, nem jelentettem, bejártam ugyanúgy dolgozni. Annyit megtettem, hogy a boltban meg a tömegközlekedésen maszkot viseltem pár napig. Másfél hét után már negatív volt.
2022. okt. 28. 15:29
9/9 anonim válasza:
Én már semmilyen tesztet sem csinálok, ha légúti panaszom van, ebben az időben nálam ez minden évben megszokott. Amúgy már senki nem foglalkozik ezzel, tavaly már egy covidos miatt is osztályokat raktak karanténba, ma meg egy szülő betelefonál, hogy covid miatt van otthon a gyereke, max. jobbulást kívánnak neki és megy tovább az élet a suliban. Azt sem tudom, van-e hivatalos karantén vagy csak az egyén felelősségére bízzák. Azt tudom, hogy Európában már több helyen megszüntették, pozitív teszttel sem kell bezárva, karanténban lenni. Még szeptemberben olvastam erről. Ahogy influenza,nátha esetén sem vagy eltiltva attól, hogy beszerezd a napi betevődet, s kilépj alkalomadtán az ajtón, amikor már jobban vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!