Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen orvosról, lehet rossz pályát választott?

Figyelt kérdés

17 éves koromban elég durván begörcsöltem, azt hittem meg fogok halni. Anyukámnak mondtam, hogy hívja a mentőket gyorsan, nem hívta végül, mert elmúlt.

Házi orvos azt mondta finganom kellett csak. Hiába mondtam neki, hogy óriási fájdalom volt, biztos,hogy nem fing. Gondolom sokan olvastátok már a történetemet, mert azóta kb. Mindenhova megírtam.

Not hát az a "fing" epekővek voltak valójában, 8 évvel később, most kapták ki őket.

Engem őszintén elszomorítanak az ilyen orvosok.

2022. okt. 24. 04:25
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

És mi a kérdés?

Amúgy nem olvastam még máshol, de mégis az mitől elvárás, hogy egy elmúlt panaszod elmondása alapján pontos diagnózist állítson fel az orvos, mikor már nem tud megvizsgálni?

Akkor kellett volna menned hozzá amikor görcsöltél, hogy meg tudjon vizsgálni.

2022. okt. 24. 04:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a történetedet. Tévedések előfordulhatnak mindenhol. Ha megismétlődik a probléma, újra fel kell keresni az orvost, hogy igenis vizsgálja ki rendesen, mert a puki nem ilyen. Ha akkor sem vesz komolyan, akkor érdemes orvost váltani.
2022. okt. 24. 05:02
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Kizártnak tartom, hogy a 8 évvel ezelőtti egyszeri görcsös fájdalomnak bármi köze lenne a mostani epeköveidhez, túl sok idő telt el a 2 dolog között.
2022. okt. 24. 05:09
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szerencse, hogy nem tályogot diagnosztizáltak influenzának, mint nálunk a családban.
2022. okt. 24. 06:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt néhány epegörcsöm, de nem húztam ki 8 évet a műtétig.

Nyolc évvel ezelőtt az valami más volt nálad.

2022. okt. 24. 08:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy francokat epekő volt. Nyolc év alatt belepusztultál volna a fájdalomba.

Más: sehol nem olvastam még a "történeted" :D

2022. okt. 24. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!