Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szervi, bélrendszeri vagy...

Szervi, bélrendszeri vagy pszichés betegség lehet az ilyen?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja gyakran, ha megyek valahova rámjön a székelési inger, ami nem normális inger, inkább mintha valami irritálná a végbelem. Mivel elmegyek otthonról, nem megyek el wc-re, olyankor általában pár óra múlva teljesen elmúlik. Párszor csináltam olyat, hogy indulás előtt 1 órával elmentem wc-re és közvetlen indulás előtt is, amikor már kezdett rámjönni az inger. Ilyenkor a második alkalommal csak kis mennyiséget tudok produkálni. Most újabban étkezések után is ugyanez a helyzet. A dolog érdekessége, hogy ha otthon vagyok pár napig, akkor teljesen normális a helyzet. Ezért gondolok pszichés háttérre. Viszont, ami ellene szól, hogy nem normális az inger és nem normális mennyiségű és állagú a székletem, hanem kis darabos és sokszor puffadás, végbélirritációt tapasztalok.
2022. okt. 19. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
IBS lehet pl
2022. okt. 19. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
2022. okt. 28. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!