Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ihat e cukorbeteg olyan...

Ihat e cukorbeteg olyan üdítőt, amire az van írva, hogy édesítőszerrel készült?

Figyelt kérdés
Az édesítőszer amit beleraknak biztos, hogy cukormentes? (Az van rá írva, hogy szénhidrát, amelyből cukrok = 0. akkor biztonságosan fogyasztható?
2022. okt. 18. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor igen.
2022. okt. 18. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem
2022. okt. 18. 18:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az édesítőszer persze, hogy cukormentes, azért van az ráírva, különben azt írnák rá, hogy cukor.
2022. okt. 18. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, nyugodtan. Másmilyet nem is ihat. Esetleg teljesen cukormentest.
2022. okt. 18. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:

"Esetleg teljesen cukormentest."

Ez is cukormentes. Pont ezért ihatja.

Bár az édesítőszerekről is hallani mindenfélét... Úgyhogy a legjobb a sima víz meg a gyümölcstea magában.

2022. okt. 18. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat... Mostanában olyan tonikot iszom amire az van írva, hogy édesítőszerrel készült.... viszont pár napja 6.9 meg 7.5 is volt a reggeli cukrom... eddig 4.5 meg 5.8 között volt....csak megijedtem, hogy esetleg az édesítős tonik miatt van...most újra 6 körül van....
2022. okt. 19. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában kezdted mérni? Nagyon sok minden befolyásolja, az is, hogy mikor és mennyit mozogsz. A 6,9 meg a 7,5 is jó szerintem.
2022. okt. 19. 17:09
 8/8 A kérdező kommentje:

KB: egy éve...Igazából nem érzem magam cukrosnak, de a doki azt mondta....Mondjuk a napokban megettem vagy két fürt piros szőlőt... az asszony rám kiabált, hogy sok lesz a cukrom..akkor megmértem és felment 10.1 re....persze később már lement 6.1 - re..

Egyszer úgy mentem el reggel vérvételre, hogy megittam vagy egy liter cukrozott tonikot... akkor 11 volt a cukrom mikor megmérték..azóta nem iszom ilyen cukrosat...

2022. okt. 20. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!