Mi lehet ez a torkomon? (Sürgős!!)
Elmentem orvoshoz mivel gombócot éreztem a torkomban és neha veszett a tudom mintha lenne ott valami, erre azt mondta felső leguti megbetegedés, amit vírus okoz. Azt mondta csúnyán be van gyulladva a torkom, holyagos a garatfal. Nem kell rá semmi, majd elmúlik, ha fáj, akkor vegyek be torokgyogyszert. El is múlt a gombóc érzés, a tudo szúrás is, viszont tegnap elkezdett fájni a torkom. Belenéztem mert mondom kiváncsi vagyok látszik e valami, és ez a dudor volt ott. Nagyon fajt amikor nyeltem. Ma már jobb, de úgy látom fehér a közepe. Elmentem orvoshoz vele, ő azt mondta nem lát semmit, csak a mandulan megnagyobbodott nyirokcsomokat😩. Nem ad antibiotikumot, mert nem gennyes. Hat szerintem meg az mivel abban a bogyóban fehér cucc van... Lehet nem nyitottam ki elég jól a szám, és nem látta, mert nagyon is látszik az a dudor, ha tükörbe nézem. Jövő hónapban megyek fül-orr-gégészhez, de az még elég messze van.. Szerintetek mi lehet? Csatoltam képet, bár elég pixeles lett... de azért látszik benne a fehér pötty, legyszi segítsetek 🥺
Vagy menj el kontrollra ismet, es megviszgalnak.
Vagx tartsd be amit az orvos mond. Tehat pihenj, szedj fahdalomcsillapitot es el fog mulni. A torokgyulladas gyogyulasi ideje 3-5 hét. És amíg nem baktérium hanem vírus okozzs hiába is kapnál antibiotikumot. Erre a lehető legjobb amit az orvos mondott, tehát a fájdalomcisllapítás, pihenes, várakozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!