Milyen értékekkel rendelnek el csontvelő biopsziát?
Milyen laborérték kell ahhoz, hogy biopsziát kérjenek a hematológián leukémia gyanúval?
Már kétszer voltam a hematológián, a doktornő a legújabb vérkép alapján továbbküldött egy másik orvoshoz, a főorvoshoz, de semmit sem mondott, csak hogy minimális javulás van a vérképemben a 3 nappal ezelőttihez képest.
Egy gyulladás van a szervezetemben, amire antibiotikumot kaptam. Közben műteni kéne egy másik dologgal, de addig nem csinálják meg, míg ilyen a vérképem. Még nem telt le az AB kúra sem, holnap megint mehetek a hematológiára...
Azon izgulok, nehogy biopsziát kérjenek, úgy hallottam elég fájdalmas, apámnak volt, a nyoma sem múlt el.
De ördögi kör, addig nem lesz jó a vérképem, míg nem kezelnek a gyulladással és meg nem műtenek, de közben addig nem műtenek, míg nem lesz jó a vérképem...
Célirányos vérvételek voltak vérképzési problémák, spéci betegségek keresésére, és UH.
Hónapok teltek el javulás és eredmény nélkül, mire csontvelő biopsziát kért a hematológus.
Nagyon szépen köszönöm!
Kissé megnyugodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!