Mit lehet tenni, ha valakinek előrehaladott mellrákja van és átt~tes lett a csontvelőbe is már?
Az előbbi alapján elmehetsza 4 reaktorba is, ugyan az.
Hát az alternatív beválhat, de senkinek nem egyforma a szervezete az az igazság.
Szia.
Az ilyet még olvasni is szörnyű.
Antioxidáns, bár ebben az állapotban nem tudom mennyire segít, nem vagyok orvos.
Illetve ha kemoterápiát kap, amellett nem tudom lehet e.
Mert elvileg az antioxidáns segít azokon, akik nagyméretű sugárdózist kaptak.
Így nem tudom, hogy az antioxidáns nem e üti a sugárkezelést.
Az áttétes daganatokat nagyon ritkán lehet gyógyítani, de azért nem teljesen reménytelen. Mindenképp mihamarabb el kell kezdeni a szakszerű orvosi kezelést! Még ha nem is gyógyítható, akkor se mindegy, hogy valaki 3 hónapot, vagy 2 évet él...
Az alternatív hülyeségeket meg felejtsd el! Ismertem olyat, aki jó eséllyel felgyógyulhatott volna, ha orvoshoz megy, és nem "természetgyógyászhoz", de ő is bevette a ma divatos orvosellenes maszlagot, így kevesebb, mint egy év múlva elhalálozott. Ezek csak arra jók, hogy az ember pénzét lenyúlják.
Egyébként az is sokat jelenthet, ha 1-2 évvel sikerül az életet meghosszabbítani. Különösen akkor, amikor nagyon ígéretes kutatások vannak. Ha szerencséje van, még időben hozzájuthat olyan kísérleti gyógymódhoz, ami megsokszorozza az esélyeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!