Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A füves cigi válthat ki...

A füves cigi válthat ki skrizoféniát ha családban többeknek is van?

Figyelt kérdés
3 unokatestvéremnek van ilyen betegsége. Emiatt kihozhatja belőlem is a fű ugyanezt?

2022. okt. 16. 00:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Nekem is előhozott durva tüneteket. Gondolatfelhangosodás és amellett voltak skizofréniára utaló jelek is. Ezek szerencsére elmúltak.... piszok mély időszak volt...

Tehát ha hajlamos vagy rá, kerüld a pszichedelikus szereket. ( gomba, lsd, fű)

Hidd el nem éri meg 1 óráért utána hónapokig úgy érezni magad, hogy megőrültél.

2022. dec. 27. 15:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
K*va sokba kerül, körülményes beszerezni, bujkálni kell, a hatása nem olyan, hogy megérné.
2022. dec. 28. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
11.-es! Hasonlók vannak/voltak nekem is, egyből letettem a marihuánát, amint ezeket tapasztaltam, néha még vannak tünetek, de érzem hogy elmúlnak szerencsére. 1 év fűfogyasztásról és 3-4 hónapos rossz időszakról beszélünk az én esetemben. Kényszergondolatok jöttek, hangokat szerencsére sosem hallottam, csak hangosabbak voltak a gondolataim illetve esténként elalvásnál, hangosan de még a fejemen belül párbeszédek zajlottak le, amiket nem én irányítottam és ezek miatt nehezen aludtam el. Kedves kérdező, kérlek ha teheted kerüld el, főleg ha a családban van ilyen beteg. Okos ember más hibájából tanul, a buta pedig akkor amikor már késő. Nekem szerencsém volt…
2023. aug. 12. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs igen vagy nem válasz, elég sok mindentõl függ, de általánosságban elmondható, hogy aki tudja magáról, hogy genetikailag hajlamos lehet mentális betegségekre, annak jó ötlet lenne távol tartania magát a drogoktól. (amugy egy bipolaris politoxikoman fæsz vagyok, szoval no judgement from my side lol)
2023. szept. 1. 02:18
 15/17 A kérdező kommentje:
sracok azota kiprobaltam, utanna parszor szivtam is most nyaron eggyaltalan nem cigiztem, augusztus kozepem szivtam megint es azota sajnos mindennap cigiztem mert volt itthon nalam es megkivantam. most mar 2 hete nem szivtam. rajottem nem jo dolog nem eri meg mert most is kivanom. bajom nemlett tole, csak rohadtul viszi a penzemet. utolag is koszi a valaszokat.
2023. okt. 5. 11:49
 16/17 anonim ***** válasza:
13-as válaszoló vagyok! Legalább van róla tapasztalatod, hogy milyen, így nincs benned már az a kipróbálhatnék. Pszichikai függőséget okozhat, nekem így fél év után is eszembe szokott jutni, ha eszek valami finomat vagy meghallok valami jó zenét, hogy de jó lenne ezt betépve :) Viszont én is abbahagytam, örülök hogy végül te is erre a belátásra jutottál. Azt pedig jó ha tudod, hogy dózisarányosan növeli a pszichotikus betegségek kialakulását, tehát most még semmi bajod, de lehet, ha még egy hetet/hónapot/évet szívtad volna, már nálad is triggerel valamit. Ez egy olyan dolog, amivel nem éri meg kísérletezni szerintem. Inkább keress valamilyen építő hobbit (pl. sport, hangszer), amivel lekötöd magad és szívesen költöd rá azt a pénz, amit eddig fűre. Minden jót! :)
2023. okt. 8. 12:49
 17/17 anonim válasza:
#12 Telitalálat!
2023. dec. 23. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!