Mi áll/állt az inszomniátok hátterében?
Figyelt kérdés
Létezik szervi vagy bármilyen dolog, ami nem pszichés.
Nekem már kivan nagyon a tököm tőle, hogy nem tudok rendes életét élni mellette.
2022. okt. 9. 20:38
2/8 anonim válasza:
Nálam nem is annyira inszomnia áll fenn, mert eltudok aludni, viszont egyszerűen nem bírok REM fázisba lépni, ezért nagyon fáradt és kialvatlan vagyok állandóan. Ez már úgy 2 éve tart nálam.
3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó ez mit takar? Olyan mintha aludnál de mégse? Vagy olyam mintha álmodnál, de bármikor ki tudod nyitni a szemed?
2022. okt. 10. 10:34
4/8 anonim válasza:
Épp most derült ki, nyugtalan láb szindrómám van.
5/8 A kérdező kommentje:
Én is egész este mozgatóm a lábam, nem tudom nyugodtan hagyni, és ha sokáig egy helyben van mintha fájna. Ez az lehet? És ezt, hogy kezelik? Vagy te miben vetted ezt észre?
2022. okt. 10. 17:12
6/8 anonim válasza:
Ez sajnos az. Én alváslaborban voltam, ott diagnosztizálták.
7/8 A kérdező kommentje:
És kaptál gyógyszert, vagy mit mondtak még. Mesélj légyszí.
2022. okt. 10. 17:49
8/8 anonim válasza:
Nálam agykárosodás, amit egy kezeletlen érelzáródás okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!