Sok ember miért nem veszi fel negyedik oltást? Elég sok ember azt mondja köszönöm de elég volt három oltás!
#6 Na fidesznyikek miért pontoztatok le?
😂😂😂🐒🐒
Az első változat elleni már nem igazán befolyásolja az omikron lefolyását, finoman, de mondogatták ezt, és én is így tapasztaltam, amikor pontosan kereken 3 hónap telt el a harmadik oltás és az omikron között, ráadásul az utóbbi 1 hétig elég erős nátha tüneteivel - 3 nap erős, alig csillapítható torokfájás, majd 3 nap erős orrfolyás, amire még a mindig bevált NeoCitran se hatott.
Ismerőseim közül sok oltott lett omikronos akkoriban, idén január - március között.
Viszont azt látom, hogy tömegesen lesznek omikronosok most is, olyanok is, akik már voltak! És vannak poszt-tüneteik, sokaknak szívvel kapcsolatos, szívritmuszavar vagy szívizomkárosodás. Nem is szabad visszatérni a sporthoz hosszú ideig vagy vizsgálatig, a vizsgálaton meg sok futó ismerősöm fennakadt.
Mivel nekem fontos a sport, nem akarok első tünettől számítva 1,5-2 hónap kihagyást, ezért az omikron-specifikuson gondolkozom.
De kb én is csak a sport miatt! Ha nem sportolnék, lehet le se tojnám!!
16! Nyugi hiába erölködsz mások ellentétben veletek konteósokkal a valóságban éltek. Személy szerint tudok mondani több olyam embert, aki ebbe a "náthába" halt bele! Nem nem csak 80+osokat!
A coviddal kapcsolatban a legnagyobb átverés az volt, amit ti csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!