Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Sok ember miért nem veszi fel...

Sok ember miért nem veszi fel negyedik oltást? Elég sok ember azt mondja köszönöm de elég volt három oltás!

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 10:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Egyetlen oltást sem kaptam. Háromszor estem át rajta a tünetek alapján.
2022. szept. 30. 18:24
 12/26 anonim ***** válasza:
50%

#6 Na fidesznyikek miért pontoztatok le?

😂😂😂🐒🐒

2022. szept. 30. 19:35
 13/26 anonim ***** válasza:
40%
Ennyi barmot egy országba egy rakáson,nem is csoda hogy ott tartunk ahol. Na oltassátok még magatokat azt hulljon a férgese..
2022. szept. 30. 19:38
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Mert nátha ellen azért már tényleg túlzás.
2022. szept. 30. 19:57
 15/26 anonim ***** válasza:
48%

Az első változat elleni már nem igazán befolyásolja az omikron lefolyását, finoman, de mondogatták ezt, és én is így tapasztaltam, amikor pontosan kereken 3 hónap telt el a harmadik oltás és az omikron között, ráadásul az utóbbi 1 hétig elég erős nátha tüneteivel - 3 nap erős, alig csillapítható torokfájás, majd 3 nap erős orrfolyás, amire még a mindig bevált NeoCitran se hatott.

Ismerőseim közül sok oltott lett omikronos akkoriban, idén január - március között.

Viszont azt látom, hogy tömegesen lesznek omikronosok most is, olyanok is, akik már voltak! És vannak poszt-tüneteik, sokaknak szívvel kapcsolatos, szívritmuszavar vagy szívizomkárosodás. Nem is szabad visszatérni a sporthoz hosszú ideig vagy vizsgálatig, a vizsgálaton meg sok futó ismerősöm fennakadt.

Mivel nekem fontos a sport, nem akarok első tünettől számítva 1,5-2 hónap kihagyást, ezért az omikron-specifikuson gondolkozom.

De kb én is csak a sport miatt! Ha nem sportolnék, lehet le se tojnám!!

2022. okt. 1. 08:47
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
#15 Elég szomorú, hogy 3 évvel a covid után is próbálod ijesztegetni vele az embereket. Csak szólok, ha nem fogjátok fel, hogy átverés volt és minden megrendezett, ami már nem is tagadható, akkor lesz még egy pandémia, illetve 2030-ig többmilliárd ember fog meghalni. És ez nem vicc.
2022. okt. 1. 09:43
 17/26 anonim ***** válasza:
16%

16! Nyugi hiába erölködsz mások ellentétben veletek konteósokkal a valóságban éltek. Személy szerint tudok mondani több olyam embert, aki ebbe a "náthába" halt bele! Nem nem csak 80+osokat!

A coviddal kapcsolatban a legnagyobb átverés az volt, amit ti csináltok.

2022. okt. 1. 14:03
 18/26 anonim ***** válasza:
50%
#17 Szóval az EU parlament is kontejó, igaz? 🤣 Drága szívem, nem a náthával azonos halálozási rátájú covidban haltak meg az ismerőseid, hanem a nulla egészségügyi ellátásban. Nézd már meg, hogy más országokban mennyivel kevesebben haltak meg covidban, mint itt. Kínának pl kemény 5 ezer áldozatot hozott csak 3 év alatt. 🙂
2022. okt. 1. 14:26
 19/26 anonim ***** válasza:
33%
18! Mint írtam nem a valóságban élsz. A legtöbb konteós ilyen. Kár, mert magatokat ítélitek ilyen sorsra!
2022. okt. 1. 21:44
 20/26 anonim ***** válasza:
68%
#19 Nem a valóságban élek? Te élsz hatalmasnagy hazugságban. Nekem elég hamar leesett, hogy a covid a Vuhani képzeletbeli denevér helyett a koronavírusgyártással foglalkozó, igen rosszhírű Fauci kezéből jött, a Vuhani virológiai laborból. Az is elég korán leesett, hogy nem ok nélkül fosatták be vele az embereket. Nyilván nem a 99,98% túlélési esélyű covidtól óvták az emberiséget, miközben a rendőrök szarrá verték azt, aki békésen tüntetett a munkahelye, szabadsága elvesztése miatt. Ismétlem magam, az EU parlamenti felszólalások után nem tagadható, hogy az embereket átvágták, más a védettségi valódi célja is, stb. Innentől kezdve az én lelkiismeretem tiszta.
2022. okt. 1. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!