Három oltás után nekem mostanában volt több covidos kontaktom is, volt akivel együtt is aludtam, és kutya bajom, szóval nem látom értelmét.
2022. szept. 30. 10:19
2/26 anonim válasza:
Nekem is 3 oltásom van, néztem ellenanyagot, és még mindig van a véremben elegendő, pedig majdnem egy éve kaptam a harmadikat. Szóval még nem látom értelmét felvenni a negyediket.
2022. szept. 30. 10:57
3/26 anonim válasza:
Remélhetőleg mára elég sokan rájöttek, hogy a coviddal át lett vágva az emberiség, amit az EU parlamenti felszólalások után tagadni is teljesen felesleges. Erre még rájön az, hogy az emberek tönkretétele is szándékos, ami már a médiában sem tabu téma.
#4 Ezek szerint az EU parlament meg a valós dolgokról való beszélgetős műsor az konteó? Én kérek elnézést. 🤭😄
2022. szept. 30. 12:52
5/26 anonim válasza:
Mert jobbára lecsengőben van a COVID járvány! Mostanra vagy elkaptad és átment rajtad vagy oltattál, és így szereztél védettséget. Igaziból ez a mostani külön omikron ellen fejlesztett oltást maximum azoknak kell felvenni, akik a nagyon veszélyeztetettek közé pl. idős, krónikus betegek tartoznak.
Maga a COVID illetve az azt okozó koronavírus sajnos velünk fog maradni, de pár szórványos esetet leszámítva mostantól nem okoz majd komoly problémát.
2022. szept. 30. 13:16
6/26 anonim válasza:
2 hete voltam covidos. Oltatlanul.
3 nap alatt átment rajtam,1 napig feküdtem,kb olyan volt mint egy közepes infulenza.
2022. szept. 30. 14:42
7/26 anonim válasza:
Mert bolondok lennenek tovabb oltatni magukkal ami egy fotintot nem er kb. Az is szomoru h sok dolog ehhez volt kotve pedig nem tobb mint egy nátha, felfujt baromság amibol sokan meggazdagodhattak.
2022. szept. 30. 14:57
8/26 anonim válasza:
En meg az elsőt se adattam be, es rengetwg kovidossal erintkeztem es semmi bajom se lett, sot nem is dontott le a labamrol 1 percre se. De 2hetig fizetett szabin voltam miatta szovap nem volt vészes.
2022. szept. 30. 14:58
9/26 anonim válasza:
Azért b+ mert a 3.oltás óta erős gyógyszert kell tömnöm magamba vérnyomás miatt. Bár felmondtam volna inkább!
2022. szept. 30. 15:09
10/26 anonim válasza:
9# lehet a negyediktol megszunne minden bajod :D orokre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!