Mélyvénás trombózis lábszáron - a bedagadást sehogy se lehet megszüntetni, hanem tényleg ez a napi 1 Clexane fogja majd 3 hét alatt megoldani?
szia, bocs nem írtam, hát szóval nem értettem sehogy ezt a hosszú dagadt lábas dolgot. azt hittem azért ez gyorsabb lesz, na meg féltem, hogy még tovább dsagad, mivel visszamenni nem akart.
azt írtad, neked is Clexane volt + értágító. és ez mennyi ideig ment? nekem még ez se. nekem csakis Clexane az első naptól és ezért se értettem az egészet, fura volt, hogy csak ennyit tesznek.
Clexane volt végig, még mlst is az van, de most csak napi 1x8000-es, és állítólag nemsokára tablettás higítást akarnak Warfarinnal még 3 hónapig minimum.
neked mennyi ideig volt Clexane + értágító infúzió?
és utána volt tablettás vérhigítás? ha igen, meddig és mivel?
megköszönném, mert érdekelne.
(amúgy külföldről hallom, hogy létezik valami profi cucc a trombus feloldására, trombolízis a neve, és nálunk persze nem alkalmazzák, mert 1 milla felett van 1 adag, na de az legalább azonnal megoldja a dolgot. ilyenkor az ember dühös lesz, hogy itt meg szenvednek hónapokig aztán úgyis maradnak még problémák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!