Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet vakbél? Baromira félek

Ez lehet vakbél? Baromira félek

Figyelt kérdés

Kb 2 éve este elég össze vissza kajáltam mindent. Reggel egy baromi kínzó hasfájással keltem ami az elején tűrhető volt úgy voltam vele sima gyomorrontás. Kb 1-2 óra múlva a jobb hasamnál éreztem elviselhetetlen fájdalmat. Nem folyamatosan fájt hanem kb 2 percig fájt utána 1 percig elmúlt és utána újra össze görnyedve feküdtem a padlón. Kétszer hánytam is, de hányás után kb 10-20 percig nagyon jól voltam. Végül 2 nospa gyógyszer vette ki a fájdalmat viszont másnap is amikor már a gyógyszer nem volt bennem is fájt enyhén a hasam jobb oldalt lent + minden lépés fájt. Illetve kb 38 fokos lázam volt. Azt olvastam ha lefekszek és felemelem a jobb lábam akkor fájnia kéne ha vakbélgyulladás. Ezt megcsináltam, de nem fájt. És utána rá 1 napra teljesen panaszmentes voltam. Azóta még egyszer volt ilyen alkalom, hogy kb 10-20 percig fájt ott nagyon enyhén, de az inkább húzódás volt. Szóval 2 éve tünetmentes voltam azóta már vérvételen is voltam és ott sem jelzett semmi rosszat.

Eléggé hipochonder lettem azóta. Konkrétan tegnap este bebeszéltem magamnak, hogy nekem azóta tart ez a gyulladás és megfogok halni. Azóta mióta ezen agyalok szúr oldalt lent, de annyira kicsit, hogy nem zavaró+ ha nem ezen jár a fejem egyből elmúlik és csak akkor szúr újra ha elkezdek agyalni ezen.

Elnézést a rossz írásért, de tényleg parázok. Szerintetek elhúzodhat 2 évre? Vagy a vérvétel kimutatta volna? + Azóta már észre vettem volna? Volt hasonló valakinek?

2022. szept. 22. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A vakbélgyulladás miatt a beteg állapota jelentős mértékben romlik néhány nap alatt. Hasi ultrahang vizsgálattal diagnosztizálható a baj oka. Bármi is a probléma forrása, belgyógyászhoz érdemes fordulni, ha nem állapít meg komoly betegséget legalább kiderül, hogy nincs miért aggódni.
2022. szept. 22. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2 évvel ezelőtti dolog miatt most aggódod halálra magadat?
2022. szept. 22. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pfú, neked se lehet sok gondod az életben, ha ráérsz azon rágódni, hogy 2 évvel ezelőtt fingottál egy nagyot 😅
2022. szept. 22. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
2022. szept. 22. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4: jajjistenem.... hipochonderek gyülekezete ez a GYK lassan...
2022. szept. 22. 11:43
 6/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Szerintem ha vakbél gyulladás lenne valóban, akkor 2 évet nem tudnál ezzel kihúzni. Menj el inkább orvoshoz, mert ez nem normális.
2022. szept. 22. 14:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
2 éve volt egy gyomorrontásod, mert az tuti az volt a tünetek alapján és most vakbélre gondolsz? Ráadásul a vérképed sem mutat gyulladást. Hagyd abba az agyalást és menj ki a hűvös levegőre futni, kocogni, vagy csak sétálni.
2022. szept. 22. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Unokámnak volt vakbélgyulladása, egy nap után olyan fájdalmai voltak, hogy azonnal vitte az apja orvoshoz.
2022. szept. 22. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"És utána rá 1 napra teljesen panaszmentes voltam."

Vakbéllel nem lennél panaszmentes... Ha 2 éve az lett volna, akkor kezelés nélkül te most már nem élnél. :))

2022. szept. 22. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!