Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vírus vagy más?

Vírus vagy más?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kis öcsémnek (9 éves) tegnap reggel fájt a hasa. Tegnap délután, miután haza jöttünk a suliból, el ment kakilni és szintén el kezdett neki fájni, de annyira, hogy már sírt a fájdalomtól. Anyu adott neki gyógyszert, elmúlott neki, de ma hajnali 1kor újból fájt neki, ezért anyu el vitte hajnali 3-kor a háziorvosi ügyeletre. Azt mondta neki az orvos, hogy vírusa van és nincs vakbel, mert azt érezné. Mondta, hogy ma vigye el anyu a gyerek orvosunkhoz.

Nagyon idegesek vagyunk.

2022. szept. 22. 07:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Hasmenése volt?

Mi fájt konkrétan? Hasa/végbele?

2022. szept. 22. 07:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első! Nem volt hasmenése, a hasának az alját fájdítja.
2022. szept. 22. 07:55
 3/9 anonim ***** válasza:
És mitől nyugodnátok meg? Ha idegenek látatlanban azt írják itt, hogy minden oké?
2022. szept. 22. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezalapján lehet nagyon sok minden, erőlködés, puffadás, bélelzáródás, stbstb.

A legjobb az, ha elmentek a háziorvoshoz, majd ő kitapogatja a hasát, és ad esetleg székletlazítót, vagy tovább fog küldeni.

2022. szept. 22. 08:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves hármas! Ez az oldal azért van, hogy tanácsot kérj, kérdezz.

A többi választ pedig köszönöm.

2022. szept. 22. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
De én tényleg kíváncsi vagyok.
2022. szept. 22. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Kiderült már valami?
2022. szept. 22. 12:42
 8/9 A kérdező kommentje:
A gyermekorvos írt neki fel nospat,azt mondta ha újra fáj neki a hasa azonnal vigyük a sebészetre a sürgősségire, mert akkor valószínűleg vakbél gyanús.
2022. szept. 22. 13:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egyszer már mentem a háziorvos beutalójával a fiammal a kórházba, hogy vakbélgyulladás, ott kiderült, hogy nem az, hanem valamilyen vírusos betegség volt. persze ilyenkor egy vérkép és hasi ultrahang nem ártana, hogy kizárják a vakbélgyulladást.
2022. szept. 22. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!