Épp az omikron sokszázadik variánsa, 5. napja vagyok benne, a második nap volt csak pokol, láz, nyomás a mellkason, harmadik - negyedik nap már kaptam levegőt és kezdett visszajönni a szaglásom, az ízlelés nem ment el.
5. nap, mintha mi sem történt volna :)
2022. szept. 20. 12:17
2/13 anonim válasza:
Édesanyám már második hete az, a szokásos megfázásos tünetekkel kezdődött. Torokfájás, száraz köhögés stb, viszont tapasztalt erős fejfájást is és szédülést. Még mindig pozitív a teszt, szóval egyelőre még otthon van.
2022. szept. 20. 12:19
3/13 anonim válasza:
Én már nem, de 1 hónapja voltam. Gondolom, nekem is a most aktuális törzs lehetett. Ha akarod, leírom, milyen volt.
2022. szept. 20. 13:32
4/13 anonim válasza:
Most vagyok én is. :/ Láz, torokkaparás, orrdugulás, száraz köhögés és fejfájás a tüneteim.
2022. szept. 22. 21:53
5/13 anonim válasza:
Most vagyok: hidegrázás, izomfájdalmak, torok kaparás, orrfolyás.
Ezek alapján influenzának hittem, de mivel a férjemnek kellet teszt és pozitív lett, gondolom nálam is Covid.
2022. szept. 26. 14:46
6/13 anonim válasza:
Szia!
Én, jelenleg, második napja. De lehet, hogy ez már harmadiknak is minősülne. Vagy kitudja.
4 napja hétvégen a refluxom felmarta a torkom, elment tőle a hangom. Aztán kedd este belázasodtam és ma delutánig le se ment 38 alá. Aztán most este megint láz.
Amúgy színtelen orrváladék, száraz köhögés, néha egy kis mellkas/hát fájdalom, Fejfájás.
2022 március elején voltam előtte covidos.
Előtte meg valószínűleg 2021 ősze.
2022. szept. 28. 20:44
7/13 anonim válasza:
Én is most kaptam el először. 7.nap de egy pokol. Fejfájás,láz fülzúgás,fülfájás,hasfájás,hányás,hasmenés...minden ami csak lehetett
2022. okt. 8. 14:52
8/13 anonim válasza:
En epp most vagyok benne 4.napja.
Eros torok-es fulfajas,szaraz kohoges,izomfajdalom,levertseg-gyengeseg, kis orrdugulas-tusszoges,mellkasfajdalom… Cataflam,c+d vitamin, mebucain torokfertotlenito,sok folyadek.Elegge legyurt ujra.Mindenkinek kitartast es sok turelmet a gyogyulashoz!
2022. okt. 24. 16:10
9/13 anonim válasza:
Magas láz, iszonyú derékfájdalom, fejfájás, étvágytalanság, eleinte torokfájás. Fizikai aktivitásra szédülés, hányinger, ájulás, végtagzsibbadás. 3.napja vagyok benne.
2022. nov. 7. 09:55
10/13 anonim válasza:
5. napja vagyok benne. Iszonyú erős hidegrázással és gyengeséggel kezdődött, majd jött a láz, szokatlanul intenzív fej-, izom- és csontfájdalmakkal. Majd' leszakadt a derekam, a medencecsontjaim sajogtak folyamatosan. Már a harmadik napon sokkal jobb lett, de azóta nem javult tovább, iszonyú gyenge vagyok, szédülök, ha nem fekszem, plusz arcüreggyulladásom lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!