Olyan, mint a nátha, de féloldalas? Mi lehet ez?
Sziasztok, elkezdett kijönni rajtam valami megfázáshoz hasonló dolog pár napja. A hangomon eléggé hallani, és az első 2 napban fájt a torkom, de azóta ez már elmúlt. Kicsit be is van dugulva az orrom, de ki tudom fújni - viszont csak az egyik orrlyukból jön cucc, de abból rengeteg. Mi a fene lehet ez? Utánaolvasgattam az acrüreggyulladásnak meg a homloküreg gyulladásnak, de ahhoz elvileg fájnia kéne egy csomó mindennek, ami nekem nem fáj. Volt már veletek ilyen? Mitől lehet, mi segíthet?
Ha nem javul, nyilván elmegyek hétfőn orvoshoz vele. Valami jótanács esetleg, hogy addig mit csináljak vagy mit ne? Szedek vitaminokat és próbálom melegben tartani magam. Előre is köszi.
Első, ezek megvannak, persze. Furcsamód most olyan, mintha csípné az orrspray a járatokat, eddig ilyet sosem éreztem. És nem is valami durván szintetikus cuccot fújtam bele, hanem Aquamarist.
Második, egy picit megnyugtattál. Neked is jobbulást, és mindkettőtöknek köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!