Anális probléma, mi lehet a gond? (undi lesz, figyelmeztetés)
Elnézést ha undorító de máshogy nem tudom leírni.
Szóval egy ideje főleg mikor nagy wc-znem kell, akkor van, hogy ilyen takony szerű nyúlós cucc jön ki a fenéklyukamból és vele együtt távozik néha a kaki is. De ez a nyúlós cucc nem mindig kakiláskor van, van amikor csak random pl.ülök a székemben netezek és hirtelen érzem, hogy nedvesedik a fenekem és csak a cucc jön ki. Kíváncsiságból megnéztem hogy néz ki, kicsit vöröses körülötte és van egy pici kékes folt a lyuk mellett, nem érzem dudornak de kékes az látszik (ezt a kékes folt. Ja és mostanában nehezen megy a kakilás is, lehet emiatt? Meg a gyomrom furán korog, morog...főleg mikor jön a cucc. És mikor a cucc kijön akkor onnan is fura hang távozik, nem az a tipikus puki hang, hanem ilyen fröcsögös, habzó korgó hang, nem tudom jobban leírni. Mégegyszer, elnézést ha undi, a gúnyos megjegyzéseket mellőzzétek légyszi. Mostanában szedek rexetint, nem olvastam mint mellékhatást de leírom hátha mond valamit, bár ez a nyúlós dolog szerintem előtte is jelen volt. Mennyire normális, ha nem az kihez kéne ezzel fordulnom? (nem volt szexuális élményem, szóval ez kílőve).24N
Azt sem tudod mit beszélsz. Inkább maradj csendben.
16 veled ellentétben én tökéletesen tisztában vagyok a szavaim jekentésével.
Ha baromságot, és egyben sértő dolgot írsz, azt jogosan jelentheti az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!