Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anális probléma, mi lehet a...

Anális probléma, mi lehet a gond? (undi lesz, figyelmeztetés)

Figyelt kérdés

Elnézést ha undorító de máshogy nem tudom leírni.

Szóval egy ideje főleg mikor nagy wc-znem kell, akkor van, hogy ilyen takony szerű nyúlós cucc jön ki a fenéklyukamból és vele együtt távozik néha a kaki is. De ez a nyúlós cucc nem mindig kakiláskor van, van amikor csak random pl.ülök a székemben netezek és hirtelen érzem, hogy nedvesedik a fenekem és csak a cucc jön ki. Kíváncsiságból megnéztem hogy néz ki, kicsit vöröses körülötte és van egy pici kékes folt a lyuk mellett, nem érzem dudornak de kékes az látszik (ezt a kékes folt. Ja és mostanában nehezen megy a kakilás is, lehet emiatt? Meg a gyomrom furán korog, morog...főleg mikor jön a cucc. És mikor a cucc kijön akkor onnan is fura hang távozik, nem az a tipikus puki hang, hanem ilyen fröcsögös, habzó korgó hang, nem tudom jobban leírni. Mégegyszer, elnézést ha undi, a gúnyos megjegyzéseket mellőzzétek légyszi. Mostanában szedek rexetint, nem olvastam mint mellékhatást de leírom hátha mond valamit, bár ez a nyúlós dolog szerintem előtte is jelen volt. Mennyire normális, ha nem az kihez kéne ezzel fordulnom? (nem volt szexuális élményem, szóval ez kílőve).24N

2022. szept. 10. 05:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Hát első körben háziorvos, bár ez már rég kellett volna. Ő meg beutal a megfelelő vizsgálatra. Ismerve a jó magyar egészségügyet valószínűleg hónapos lesz a várólista előtted.
2022. szept. 10. 05:18
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

2-nyuszifülezés nélkül is válaszolhattál volna meg orvos bácsit írhatod orvosnak mivel ahogy írtam 24 vagyok..., amúgy nem vagyok benne biztos hogy normális e vagy sem, ezért is érdkelődöm itt.

1-még friss a dolog, 1-2 hete van ez, nem régóta.

2022. szept. 10. 05:26
 3/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a válaszokat jelenteni nem tudom így ha valaki tudja légyszi jelentse helyettem is a 2-es illetve 4-est...köszönöm!
2022. szept. 10. 07:01
 4/19 anonim ***** válasza:
72%

Leginkább valamilyen bélprobléma lesz, talán lakik ott egy baci.

Menj el a háziorvoshoz, széklet tenyésztést ő is tud kérni, és kérj egy beutalót is a gasztroenterológiára.

2022. szept. 10. 07:06
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Szia, kérdező, jelentettem őket. A így nekik semmi sem jó. Ha voltál 24 évesen valakivel, akkor qrv@ vagy szerintük, ha még nem, akkor meg apáca. Szerintem is menj el orvoshoz. Nem akarlak felzaklatni, de szerintem van valami baj, ami nekem kissé komolynak tűnik.
2022. szept. 10. 07:14
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszi a rendes válaszokat! :)
2022. szept. 10. 07:25
 7/19 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Nem értek hozzá, de gyorsan utána néztem angolul (több infó van a neten), hogy mi lehet.

Ez a lista jött ki:

- Ételmérgezés, baktérium vagy parazita

- Fekély

- Aranyér

- IBS vagy más emésztési gondok

- Stb

Ezeknek mindegyike gyógyítható, szóval ne izgulj nagyon, de azért minél előbb menj el orvoshoz, mert most még egyik se baj, de ha hagyod őket, akkor elég sok rosszat tudnak csinálni.

Milyen színű ez a nyálka amúgy? Átlátszó? Sárgás? Pirosas?

2022. szept. 10. 07:39
 8/19 A kérdező kommentje:
7-olyan sárgás inkább, nem pirosas. sárgás-barnás.
2022. szept. 10. 07:52
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

7-es vagyok. Sárgás az általában fertőzést jelent. Doki, aztán majd valszeg adnak antibiotikumot :)

Sok sikert!

2022. szept. 10. 07:55
 10/19 anonim ***** válasza:
42%
10 neked mi bajod van??
2022. szept. 10. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!