Mi okozhat büdös szájszagot? fogászati gond és reflux kizárva
Páromnak rossz a lehellete. Nem a két méterről érezhető fajta, de már engem taszít néha sajnos mikor csókolóznék vele. Néha éjszaka is érzem ahogy horkol és "kifúj" felém. Régen nem volt ez.
Fogászatilag rendben van, reflux panasza nincs. Rendesen mos fogat (nyelvet is tisztít!). Nem értem mi lehet ez. Lehet fül-orr gégészeti probéma?
Dohányzik de már min. egy éve iqost szív. Milyen orvost keressen fel?
Az orra lehet orrsövényferdüléses.
A fogászati probléma tuti kizárva? Anyukámnak a fogaknak a töve rohadt konkrétan amit nem lehetett látni csak úgy simán. Ha jól tudom azt csak tenyésztéssel lehet kideríteni, hogy bement-e baktérium a fogtőbe.
Amúgy lehet emésztési gond is, ami nem feltétlenül jár refluxszal. Az gasztroenterológia.
Az hogy rendszeresen mossa a fogát, és nyelvet is tisztít, nem zárja ki a fogászati problémát.
Én ott kezdenék egy konzrollal.
Köszi. 4-esen felröhögtem. Szerintem tényleg mostanában van ez.
Fogászati kezeléseken volt nem rég és úgy jött el h mist minden ok.
A nátriumhiánytól és káliumtúladagolástól candidás lesz az ember és büdös lesz a szájszaga. Ezért tiszta sóval kell sózni erősen minden elfogyasztott ételt, hogy a büdös szájszag elmúljon.
Persze okozhatja más is, de én erre tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!