Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a legrosszabb kimenet...

Mi lehet a legrosszabb kimenetele, ha valaki egyszerre vas-, B12- és folsav-hiányos anémiás?

Figyelt kérdés

Főleg azok véleménye érdekel, akiknek volt/van ilyen összetett betegségük és válaszolt nekik szakorvos. Nem külön-külön érdekel, azt tudom, együtt a három. Háziorvossal és belgyógyásszal is konzultáltam, egyik sem mond konkrétat, csak a három hiányának tüneteit, azt, hogy mi lehet belőle, egyik sem (hiába kérdeztem), konkrét válaszuk, hogy "sok minden".

És gondolom itt jön az, hogy mi az oka ennek a fajta vérszegénységnek. Sajnos nem tudni.

Szóval mi lesz, ha nem szedek rá gyógyszert (ami havi 13 ezer forint, a legolcsóbb, amennyi mg kell belőlük, tehát nem jó semmilyen más vacak, ne ajánljatok), mik lehetnek a súlyosabb tünetek és a legrosszabb?

2022. szept. 5. 11:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
10: Nem próbálom ki. Csinálsz, amit akarsz, neked kell együtt élned a következményekkel. Gondolom, hogy a halmozottan sérült gyerek is úgy keletkezett, hogy nem vigyázott a szülő az egészségére. A döntéseid és a választásaid kihatnak a jövődre és a sorsodra. Én megoldom a problémáimat és imádom a gyerekemet, nem csak úgy pottyantottam a semmire, mint nálatok szokás. Sajnos adódott nálunk most egy átmeneti helyzet, én erre így tekintek. A további nyavalygásod és piszkálódásaid nem érdekelnek...
2022. szept. 16. 17:42
 12/17 anonim ***** válasza:
81%

Kb írtam 5 ezret, de B12-vel is 5 ezer. Számold már ki! A dobozban sokszor 2 havi van.

A lényeg az hogy pótold, nem a márka a lényeg.

[link]

Amúgy leszrom, a te pénzed. Ki írtál egy kérdést és írtuk higy felé annyiból meguszhatod. Ha neked ez nem jó akkor fizess többet.

Attól hogy bunkó vagy és itt töltöd ki a mérged az embereken semmit nem old meg. Én legalábbis nyugodtan fogok aludni.

2022. szept. 16. 19:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Még ki is írtam, hogy ne ajánljon senki semmit, de csak reklámoznak!
2022. szept. 17. 10:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Még valami, ha annyira számolsz:

Vasból napi 150mg kell,

Folsavból 0,50-0,55,

B12-ből 1500 mikrogramm.

Számolni tudsz?

2022. szept. 17. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
A te pénzed. Az sem érdekel ha nem szeded.
2022. szept. 17. 12:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Ennyit a szövegértelmezésedről és a számolási tudásodról, kisiskolás, leülhetsz, egyesn emberségből bukta.
2022. szept. 17. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Végül helyrejöttél vagy kiderült mi okozza ezt a fajta anémiát? Nálam a terhesség alatt erősödött fel, de nem mondtak rá semmit, csak hogy sima vérszegénység. A vas sajnos önmagában mégsem elég.
2024. máj. 6. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!