Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mindenki covid paragép az...

Mindenki covid paragép az országban? (Bővebben lent.)

Figyelt kérdés

Covidos lettem. Az első hibát ott követtem el, hogy bejelentettem a házi orvosnak. Azért történt, mert egyáltalán nem covid tüneteim voltak és az otthoni tesztem is negatív lett először, így fontos volt, hogy kizárjak valami mást. Miután viszont sikerült kizárni, újra teszteltem otthon és az már + lett.

Az első döbbenet akkor ért, amikor a doki 12!!!napra be akart zárni, ezt sikerült lealkudni tízre. Jelenleg 7 nap a karantén, de 5 nap után - teszttel lehet szabadulni. Utána jártam, 7 nap után már nincs szükség kontroll tesztre se, akkor már mindenképpen biztonsággal lehet közlekedni. Nos, a covid idejére eső programjaimat(aminek nagy része munka), próbáltam átrakni a doki által előírt börtönöm UTÁNRA! Ekkor történt, hogy szinte mindenki letiltott kb.hetekre. Teszik mindezt úgy, hogy a hivatalos fertőzőképesség lejárta után napokkal mennék, felajánlottam, hogy igény szerint így is hajlandó vagyok maszkot venni, azon kívül nincs, és nem is volt felsőlégúti tünetem, tehát nem köhögök, nem tüsszögök, vagyis hiányzik a "csepp" a cseppfertőzéshez. De mintha leprás lennék!

Itt mindig azt olvasom, már senki nem foglalkozik a coviddal. Így most nem tudom eldönteni, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindenki bolond körülöttem, vagy csak addig nagy a szájuk, amíg elmélet, ha megérinti a környezetüket a covid, rögtön összesz.rják magukat. Nálatok hogy van? Saját tapasztalatok érdekelnek, csak úgy nem engedte feltenni a főkérdést.

2022. aug. 20. 14:34
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

#18! Itt egyedül te vagy eltévedve "öcsi". Csatold légyszi az erre vonatkozó jogszabályt. Nincs ilyen! 7 nap után oltott és oltatlan szabadul a karanténból, nem kell hozzá teszt se. A tesztnek annyiban van jelentősége, hogy 5 nap után szabadulhat (oltatlanul is), ha negatív a GYORSteszt, de az nem lehet házi, hivatalosnak kell lennie. Az orvosom semmilyen tesztet nem kért, bemondásra hitte el, hogy + vagyok, még beküldeni se kellett. Mivel nem volt szükségem tőle semmire, fel se kellett volna hívnom, és azt se tudta volna, hogy covidos vagyok. Én tettem meg önkéntesen.

"Negatív PCR teszt nélkül fogalmad se lehet, hogy fertőzöl-e."🤦🏽‍♀️Hú, ennek kicsit nézz utána, mert egyáltalán nem vagy képben. A PCR a megfertőződés után 1-másfél hónappal is + lehet, az azonban nem egyenlő a fertőzőképességgel. Ha egy kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogyha mindenki csak - PCR után mehetett volna dolgozni, már rég összeomlott volna az ország. 1-másfél hónapig senki nem volt otthon, akkor te se ennél kenyeret, mert nem lenne, aki megsüti pl., te szerencsecsomag. Tudod egyáltalán, mi a különbség a gyorsteszt meg a PCR között?

2022. aug. 27. 22:19
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem unod ezt a felesleges vergődést? Így jártál.....dolgozd fel.
2022. aug. 27. 22:26
 23/33 A kérdező kommentje:

#20! Éljél te másfél hónapig egy forint nélkül a semmiért, és majd meglátjuk, mekkora ügyet csinálsz belőle 😉

Az emberek tartanak a fertőzéstől, én meg tarthatok a hülyéktől. Ennyi. Nem vagyok Teréz anya, nem fogom feláldozni magam egy paragépért se. Amikor covidos vagyok, itthon fogok maradni a fertőzőképes időszakban, de nem fognak tudni róla, hogy miért.

2022. aug. 27. 22:27
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom felnőtt emberként miert nem teszel félre az ilyen helyzetkre. Megnyugtatlak én fél évig voltam munkaképtelen egy betegség miatt úgyhogy annyira nem érzem át a problémádat. Bocsi de ennél nagyobb bajod ne legyen.
2022. aug. 27. 22:31
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Egyebként meg szabadon vállalhatsz bárhol munkát gondolom senki nem tetoválta a homlokodra hogy covidos voltal. Ennyire életkeptelen ne legyel már.
2022. aug. 27. 22:33
 26/33 A kérdező kommentje:

#24! Mondjuk mert eddig se kerestem túl jól, elárulok egy titkot, nem mindenki keres milliókat ebben az országban, csak itt a gyiken😉 A félretett pénzem, meg elvitte az én covidom előtti covid hiszti. Ugyanis az egyik munkám fél évre leállt, a másik meg ugyanilyen paragép volt akkor is, csak azt hittem, hogy már némelyeknek megjött az esze, vagy legalább megnyugodtak a 25 oltasuk után, de úgy látszik, vannak akiknek 50 se lesz elég.(Nem tudom, miért, állítólag mindentől is megvéd 😂)

Egyébként megoldottam, leírtam már, hogy levontam a megfelelő következtetést.

A kérdés az volt, mások is ilyen paragépek-e? Te már válaszoltál, igen, tudomásul vettem.

2022. aug. 27. 22:45
 27/33 anonim ***** válasza:
Akkor ezt hívják tanulópénznek. ;) Lépj túl rajta. Mert senki nem fog itt kárpótlást fizetni csak felhúzod magad egyre jobban de neked ez jó akkor csak így tovább.
2022. aug. 27. 22:48
 28/33 A kérdező kommentje:
Nem húztam fel magam, most írtam, hogy tanultam az esetből. Pontosabban már a kérdésben is leírtam. Továbbra se arra várok választ, hogy mit tegyek, mert abban már döntöttem és megoldottam. Látod a kérdést fent? Na, arra várok választ, azoktól, akik még nem tették meg, de szeretnék😉
2022. aug. 27. 22:54
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Mindenki. Most jó?
2022. aug. 28. 00:59
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit dedós a felfogásod.

Lehetne náthád is, akkor se mész más ember közé és felveszed a maszkot, nem fertőzöl le másokat. Értem? Ameddig ezt képtelen vagy felfogni, addig kár a hisztit erőltetni.

Ez a baj úgy átlagban a magyarokkal. Beteg, bemegy iskolába, bemegy dolgozni, és most baromira mindegy, hogy covid, hogy takony, hogy calici vírus, teljesen lesz@rja a többit maga körül, szépen lefertőzi a műszakot, az osztályt, a nyugdíjas klubbot, stb.

Betegen nem mégy emberek közé. Otthon pihensz. Értjük egymást?

2022. szept. 8. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!