Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha “szexpartner” szigorúan...

Ha “szexpartner” szigorúan csak gumival vállal mindent, nagyjából teljesen kizárható nála bármi igazán veszélyes betegség (HIV)?

Figyelt kérdés
Egészségi okból nem vállal mást…

2022. aug. 16. 17:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, én egyszer voltam kapcsolat elején szűrni, és bevallottam a dokinak, hogy orális szexhez nem használtam soha óvszert, mert nem tudtam, hogy ahhoz is kéne. Azt mondta, az emberek nagy részénél ez is felelősebb hozzáállás, a prevenciós tájékoztatóanyagok picit olyan alapon működnek, mint a fogorvosnál, amit mondanak: azért kérik, hogy naponta akár háromszor is moss fogat és fogselymezz lelkiismeretesen, mert ha ezt elég erősen sulykolják, akkor a többség végre eljut arra a szintre, hogy legalább naponta kétszer úgy-ahogy megmossa a fogát, a túlzottan aggodalmaskodó már-már hipochonderek csinálják szó szerint azt, amit az orvos mond, persze ebből semmi káruk nem származik.
2022. aug. 28. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!