Ettől ugye nem lesz májgyulladásom?
Elmentünk egy igényesebb étterembe kávézni a barátommal, ahol elmentem mosdóba, de sajnos nem volt szappan így csak vízzel tudtam kezet mosni. Aztán egy pillanatra elfelejtettem, hogy nem tudtam rendesen kezet mosni és megfogtam a szívószál tetejét.
Buta kérdésnek érzem én is, de alapból olyan vagyok, hogy félek a betegségektől és folyton ott a gondolataimban, hogy ettől nem kapok semmi komolyabb betegséget, mint pl hepatitis, ugye?
Tán csontvelőátültetésen voltál?
Menj el vidékre, és vállalj be valamilyen melót egy sertéstelepen - attól rendbejön az immunitásod, mely nyilvánvalóan leromlott a sok trollkodástól az életteredet jelentő üvegbúra alatt!
Kérdező írja:
"Buta kérdésnek érzem én is, de alapból olyan vagyok, hogy félek a betegségektől"
Válasz:
Ez egy diagnózis, van neve és kódja. Ha ezzel elmész egy pszichológushoz, az azonnal bejegyez kezelendő páciensnek!
tehát tudod magadról, hogy hipochonder vagy.
Ezek után miért nem pszichológushoz/pszichiáterhez fordulsz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!