Brutális, eddig nem tapasztalt, furcsa garatgyulladása volt vαlakinek idén? (lent kifejtve)
Februárban voltam beteg utoljára, majd most újra, ugyanazokkal a tünetekkel:
- alsó légúti irritáltság érzése, hörgőfájdalom
- 38-39 fokos láz 2-3 napig
- fejfájás, levertség, ízület és izomfájdalmak
- slejm felköhögése
- az orr és az arcüreg elenyészően váladékozik az életemben ezelőtt tapasztalt náthákhoz viszonyítva, szinte egyből sűrű váladékot tudok fújni, ami régebben a nátha 4-5. napján volt csak
- nulla mandulafájdalom, vagy gyulladás
- erős hangulatingadozások, nulla életkedv (lehet a gyógyszerek is rátesznek)
A legdurvább viszont, ami soha nem volt szinte: a garatom vörös, duzzadt, a 4. napon kezdtek megjelenni fehér tályogok. Hiába öblögetek, mosok fogat, eszem a mézet, propoliszt egyfolytában, muszáj cataflamot szednem, most meg már a 2. tasak flectort iszom ma. Teljesen ki vagyok idegileg, feszültség van rajtam mert így normálisan pihenni sem tudok. Egy rossz mozdulattól a hátam is becsípődött, múltkor ugyanez volt. Nem értem egyszerűen mi lehet ez, régebben rengetegszer voltam náthás, beteg, mandulagyulladással, arcüreg gyulladással, de ilyen garat tüneteket még soha nem tapasztaltam, és most már másodjára.
Nekem volt kegyetlen garat és torokgyulladásom, a háziorvos nagyon szerette volna, hogy covid legyen, ezért 2x is tesztelve lettem, hiába mondtam neki, hogy a covid nálam nagyon máshogy nézett ki.
Végül antibiotikumtól elmúlt, de utána meg rámjött a cifrafosás, meg megint belázasodtam. Nem csak covid van a világon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!