Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Otthoni elektroterápiás...

Lali1013 kérdése:

Otthoni elektroterápiás készülék létezik e Bell féle Arcidegbénulás kezelésére?

Figyelt kérdés

Gyermekkorom óta harmadszor kaptam Arcidegbénulást,mindig a jobb oldalon.De most nagy mértékben bénultam le,nem tudom a szemhéjamat sem lecsukni.Most Medrolt,Milgammát,Káliumot szedek,valamint műkkonnyet ,szemfedőt használok.Ajánlanátok otthoni elelktroterápiás készüléket,mert arcra valót nem nagyon találni?

Tanácsokat,egyéb kezelési módokat tudnátok e ajánlani,ami gyorsítja a felépülést?

#arcideg bénulás #Bell Paresis #Faciális Paresis
2022. aug. 10. 07:32
 1/3 Hosztafi Erna válasza:

Szia.

Ministim gépen van olyan (2 is) ami arcidegbénulásra szoktak alkalmazni. Szelektív ingeráram illetve a galvánáram. Ezekkel lehet dolgozni.

Remélem tudtam segíteni

Egy fiziotherapeuta

2023. márc. 30. 09:19
 2/3 Amanita01 válasza:
Szia. Van ilyen készülék, kb 170.000 Ft ért láttam a neten. De biztos van olcsóbban is. Azért nézegettem, mert csütörtökön nekem is lebénult az arcom. Előtte mértem egy 199/90 es vérnyomást.Neked is magas a vérnyomásom? Szeretnék Én is gyorsan rendbe jönni, kétségbeesve keresem a megfelelő megoldást,hogy vissza nyerjem a kinézete, meg azzal együtt az életemet. Rettenetesen érzem így magam, gondolom Te is. Nekem arctornát ajánlott az orvos, youtub-on vannak fent. Ez mellett még utána néztem hogy a fizioterápiás kezelés, akupunktúrás kezelés, masszírozás, és lágylézer kezelés is jó rá. A bénulás után 4 nappal már el lehet kezdeni a kezelések et, a tornákat csináltatni. Minél előbb el kell kezdeni a kezeléseket. Mert egy idő után elkezdenek sorvadni az izmok, és utána csak műtétekkek lehet vele valamit kezdeni. Egyébként Én is Medrol, gyomor védőt, meg Kaldyumot kaptam. Vitamint nem is mondták. Milyet vegyek? Én ennyit tudtam segíteni.:) Remélem minél előbb rendbe jövünk:)! Gyors gyógyulást kívánok Neked:)
2023. okt. 29. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia Amanita 01!

Én azóta helyre jöttem, mondjuk a medrol mellékhatásai sokáig tönkre tettek sajnos pl: Álmatlanság,étvágytalanság,szorongás,depressziós tünetek, majdnem trombózist kaptam mert az erek begyulladtak és elzáródtak a lábamban a medrolnak köszönhetően.

De az arcom az helyre állt kb 1 hónap alatt.

Sajnálom hogy így jártál, remélem hamar meggyógyulsz.

Elötte nekem is magas volt a vérnyomásom, ügyeleten kaptam rá gyógyszert, de nem nagyon érdekelte őket hogy mi lehet a kiváltó ok.

A medrolt sajnos szedni kell, csak figyelj a mellékhatásaira mert alattomos egy szteroid.

Köszönöm és kivánom neked is hogy hamar meggyógyulj

2023. okt. 30. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!