Otthoni elektroterápiás készülék létezik e Bell féle Arcidegbénulás kezelésére?
Gyermekkorom óta harmadszor kaptam Arcidegbénulást,mindig a jobb oldalon.De most nagy mértékben bénultam le,nem tudom a szemhéjamat sem lecsukni.Most Medrolt,Milgammát,Káliumot szedek,valamint műkkonnyet ,szemfedőt használok.Ajánlanátok otthoni elelktroterápiás készüléket,mert arcra valót nem nagyon találni?
Tanácsokat,egyéb kezelési módokat tudnátok e ajánlani,ami gyorsítja a felépülést?
Szia.
Ministim gépen van olyan (2 is) ami arcidegbénulásra szoktak alkalmazni. Szelektív ingeráram illetve a galvánáram. Ezekkel lehet dolgozni.
Remélem tudtam segíteni
Egy fiziotherapeuta
Szia Amanita 01!
Én azóta helyre jöttem, mondjuk a medrol mellékhatásai sokáig tönkre tettek sajnos pl: Álmatlanság,étvágytalanság,szorongás,depressziós tünetek, majdnem trombózist kaptam mert az erek begyulladtak és elzáródtak a lábamban a medrolnak köszönhetően.
De az arcom az helyre állt kb 1 hónap alatt.
Sajnálom hogy így jártál, remélem hamar meggyógyulsz.
Elötte nekem is magas volt a vérnyomásom, ügyeleten kaptam rá gyógyszert, de nem nagyon érdekelte őket hogy mi lehet a kiváltó ok.
A medrolt sajnos szedni kell, csak figyelj a mellékhatásaira mert alattomos egy szteroid.
Köszönöm és kivánom neked is hogy hamar meggyógyulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!