Vizelet- és széklettartási problémákkal kit keressek fel 25 éves nőként?
igen, sajnos mindig azt hiszik az emberek/orvosok, hogy valami lelki eredete lehet az inkontinenciának, aztán ott áll szegény beteg zombiként benyugtatózva és sokkal több problémával találja szembe magát.
Egyébként utána olvastam és a vastagbélgyulladásom tünete a vizelet- és széklettartási probléma, szóval nem is megyek orvoshoz, megyek pelust venni...
4. vagyok
Én nem arra gondoltam, hogy abból ered, hanem arra gondoltam, hogy lelkileg nagyon megviselhet, és ronthatja az önértékelésed.
Ha biztos vagy a dolgodban, akkor tégy belátásod szerint.
"igen, sajnos mindig azt hiszik az emberek/orvosok, hogy valami lelki eredete lehet az inkontinenciának."
Pedig a szervi okon kívül nagyban befolyásolja a lelki eredet is!!! A gyógyulást is, mindenképpen! Ahhoz nem elég a csak gyógyszer, hidd el, tudom miről beszélek.
Ezt az egész dolgot testileg - lelkileg együtt kell kezelni, mert egyik a másik nélkül mit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!