A pajzsmirigy göb csak túlműködéses tüneteket tud produkálni?
Van egy 9mm göb és több kisebb.
Hormon eltérés nincs , komplett csomagot kértem a Synlabnál.
Okozhat alulműködés tüneteket is mint hízás, pánik,izzadás ?

Drága egyes !
A kérdező nyilván olyanokra gondolt,akik hasonló helyzetben vannak,nem pedig arra hogy itt van orvos közöttünk,és az figyeli egész nap hogy hátha olyat kérdeznek amire tud válaszolni....okoska.
Kedves kérdező !
Én úgy tudom ezek minden esetben túlműködést okoznak,de nekem nincs,csak az egyik Facebookos csoportban láttam hasonlót.
Elküldöm a linket privátban,hátha ott előbb választ kapsz nem pedig kioktatást.

1: te elég megkeseredett vagy !
2: ott a pont !

Összegyűltek a doktorok..
Amúgy meg olvassátok el a kategória leírását,ott is világosan benne van hogy itt NEM ORVOSOK vannak.
Nem egy esetben "diagnosztizáltak" már különböző kérdezőknél rákot és más súlyos betegséget,az itt lévő anonim válaszolók. Még orvosoknál is etikátlan a távdiagnózis, hát akkor még egy EÜ végzettség nélküli felhasználótól.....
5: én nem is kértem hogy diagnosztizáljanak,én csak egy kérdést tettem fel, hátha valakinek hasonló van, ez nem hiszem hogy gond .
Természetesen az orvosom is meg fogom kérdezni,de csak szeptemberben van időpont.

Drága ötös
Én leírtam amit tudok.
Nem diagnosztizáltam.
Remélem nem probléma....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!