Vajon mi lehet a rák valódi oka?
Én láttam sok filmet rákos gyerekekről és fiatalokról. Volt egy amerikai dokumentumfilm, nagyooon szép volt. Egy 5 éves kislány, egy 15 éves kamasz fiú és egy 19 éves fiatal srác életét és halálát mutatta be. Rákosak voltak.
Szerintem jó elfogadni, h az élet nem kiszámítható. Hogy
sors
-- melyiket gondolod, szinte mindegy is.
És bár nem vagyok hívő vagy vallásos, látok vagy látni vélek értelmet az életben.
A hasad bármitől fájhat: stressz, gyorsan eszel, ételallergia, ételintolerancia, stb.
Nekem 24 éves korom körül -ha étteremben ettem, de máskor is -, úgy fájt a hssam, h azt hittem, h beledöglök.
Aztán olyan 35-40 éves korom körül megint, rossz volt a leheletem is. Kiderült, h helikobakter pylorim van, doki szerint "magának volt, van, vagy lesz gyomorfekélye'". Gyógymód: gyomortükrözés, 2 féle antibiotikum (méregerősek). Nem vállaltam. (Gyerekkori traumám van, gyomormosás, stb.). Ekkortájt mentem a szorongásommal akupunktúrára. Az nem múlt el, a gyomorfàjás viszont teljesen. Azóta 10-15 év telt el...
A rákot nem a stressz meg dohányzás meg ilyesmi okozza, ez már bizonyított.
Több rákféleségről megállapították már az okát. Pl. a HPV (humán papillomavírus) okozza bizonyítottan a méhnyakrákok többségét. Valamint egyéb ráktípusoknál is ez az ok, pl. a férfiaknál a gégerák esetén. (Ami a puncinyalás következménye állítólag.)
A gyomorrák és a Helicobacter közt is mutattak ki összefüggést. Teljesen biztos vagyok benne, hogy minden egyes rákról ki fog derülni 1-2 évtizeden belül, hogy vírus vagy baktérium okozza.
A stressz meg a füst meg a vegyszerek és betegségek abban segítenek, hogy romoljon a szervezet védekezőkészsége. Mivel az egészséges szervezet le tudja küzdeni a fenyegetést, de ha kellően meggyengül, pl. a stressz miatt, akkor beindulnak a fertőzések, a sejtburjánzás. Több ismerősöm is úgy halt meg, hogy volt valami komolyabb baja (pl. stroke), amitől gajra ment a szervezet, és utána vagy 2 évvel jött elő a rák. Egészségügyi dolgozó tüdőbetegekkel, pl. a Helicobacterrel foglalkozott évtizedeken keresztül egy szanatóriumban, és milyen érdekes, tüdőrákos lett úgy 60 évesen.
Nyilván az emberek immunrendszerében vannak egyéni különbségek, némelyik embernél fiatalon, egészséges állapotban is beindul a fertőzés, másoknál meg ugyanaz csak idős, lerobbant állapotban aktivizálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!