Mitől múlt el a végleg a visszatérő BPPV? BPPVsek tapasztalataira lennék kíváncsi. Miért jelentkezik néha gyengén néha pusztító szédüléssel?
Figyelt kérdés
Kb 4 évvel ezelőtt volt nekem először. Akkor elég heves tüneteim voltak. Sürgősséggel fogadtak az ideggyógyászaton. Ott kifogtam egy nagyon jófej orvost aki megnyugtatott meg adott gyógyszert meg tornagyakorlatokat és 4 nap alatt felépültem. Nem is maradt bennem félelem már nevetve jöttem ki a rendelőből is. 2-3 évig tünetmentes voltam aztán fél éves rendszerességgel előjött enyhébb formában a probléma. Most meg egy hónapja rendszereresen pördül egyet a szoba este vagy reggel lefekvéskor. Sajnos most már elkezdtem tőle félni és alig merek menni valahova. Az orvos elintéz annyival, hogy ne hajoljak le nem mozgassam a fejem és akkor nem jön elő. Ez nem túl életszerű. De egyebként már tényleg alig merek mozogni. Nem értem miért újul ki folyton? Hogy tudnám ezt megakadályozni?2022. aug. 5. 15:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!