Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Ezzel menjek...

Sankarea kérdése:

Mi lehet ez? Ezzel menjek sürgősségire vagy várjak hátha jobb lesz

Figyelt kérdés

Pár napja sok büfizès majd sav feljött.

Most tegnap bal bordaív alatt elkezdett fájni èjjel kiterjedt a jobb oldalamra is kètoldalról fáj tehát most,leginkább mozgásra ahogy felemelnèm a gyereket s nyúlok èrte,akkor a bal felem,mintha levegő is lenne ott, vagy ha fekvèsből állok fel,akkor is ezt èrzem.Büfi után ilyen savasság, nèha alig bírom kiprèselni a büfit. ,szèkelèsi inger egèsz nap 4x voltam ma ès szèlgörcsök ès mint a mensikor fájnak a vesèim,de ovulációm is ma van így annak tudtam be,de szerintem itt màs van.

Dokim szabin van ès a helyettes csak kedden jön

2022. aug. 5. 15:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Azért hosszabb menet lesz. Milor kijött egy kövem vesegyulladást kaptam utána. Inkabb nyomó érzés volt mint fajdalom. A hólyagom fájt eléggé és folyton mentem a mosdóba. A hasam is görcsölt hetekig. 2 hét volt a kúra mire elmúlt. De ennyire nekem nem volt súlyos asszem. Meg savas büföges és bordaiv alatti fajdalom nem volt. Bár a vese kisugárzik mindenhova. A görcsnél a fél oldalam fájt mindenhol pokolian.
2022. aug. 11. 19:55
 32/35 A kérdező kommentje:

Azèrt èn bizakodom,hogy hamar túl leszek rajta.

Nekem terhessègem alatt volt nagyon durva vesegörcs ,ez most inkább ilyen "tompább" ahhoz kèpest.akkor injekciót kaptam popsiba 2x is😬

Urológia 2 hètig aztán mentő vitt Kórházba annyira begörcsöltem.

Ez ahhoz kèpest most istenes.

2022. aug. 11. 20:53
 33/35 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta veled?
2022. aug. 26. 13:49
 34/35 A kérdező kommentje:

Bocsánat nem írtam

Minden rendben lett hálisten kövem nem lett, ultrahang kimutatta,hogy a bal vese megvastagodott.

Szóval lényegében vesegyulladásom volt.

Antibiotikumon és folyadék pótláson kívül semmi más kezelést nem kaptam

Most már teljesen rendben vagyok.

2022. szept. 30. 12:34
 35/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat, és aggódó kérdéseket ❤️
2022. szept. 30. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!