Aki mostanában kapta el a koronavírust milyen tünetei vannak?
Figyelt kérdés
Extrém fáradtsággal,egész napos fejfájással és izzadással kezdődhet esetleg?
Nektek milyen tünetekkel kezdődött,hány napig tartott és mennyire döntött le benneteket a lábatokról?
2022. aug. 1. 21:52
11/13 anonim válasza:
10: tehát akkor a hugi sem halt bele oltatlanul.
Na, ezekből is látszik, hogy parasztvakítás az egész szurkálósdi.
Ja, hogy anélkül belehalhat valaki és amikor oltottan, az meg nem baj, ugye.
12/13 anonim válasza:
Sajnos muszaj volt beoltatni magam, mert sokat ingaztam ket orszag kozott, de mar En is ugy gondolom, hogy semmi ertelme nem volt az oltasnak.
Az viszont biztos, hogy a hugom mar sokkal enyhebb tunetekkel veszeli at, mint En.
13/13 anonim válasza:
Nekem pont ahogy mondod extrém fáradtsággal és fejfájással kezdődött, és már tart egy hete. Akkor leteszteltek, negatív voltam, másnap pozitív. Jött a torokfájás, ez csak kétnapig tartott, a köhögés és az orrfolyás azóta is tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!