Aki mostanában kapta el a koronavírust milyen tünetei vannak?
Extrém fáradtsággal,egész napos fejfájással és izzadással kezdődhet esetleg?
Nektek milyen tünetekkel kezdődött,hány napig tartott és mennyire döntött le benneteket a lábatokról?
A fejem is fájt de első két nap a torkom nagyon.
2 hét (nagyon rossz) 1 hét szünet 1 hét (kicsit enyhébb)
és 2 hétre rá még egyszer de az kb. 3 nap enyhe tünettel.
Remélem enyhébben megúszod.
Napközben kicsit rekedtes volt a hangom, este hőemelkedésem, másnap hajnalban 39 körüli lázam volt. Az első nap iszonyatosan fájt a fejem , lázas voltam (így 39 körül), ès aludtam szó szerint egész nap.
Második nap már kevesebbet aludtam, harmadik napra érkezett meg a köhögés. A 10. napon csinaltam tesztet, az mar negatív lett. Annyi kellett is, hogy eronletileg meg agyilag osszeszedjem magam. A kohoges meg megmaradt kb egy hetig a neg teszt utan is.
3 oltassal kaptam el, tudom is hogy kitől-mikor-hol.
Én nagyon érdekes egybeesésnek tartom, hogy a közeli s a távoli ismeretségi körömben is azok koronavírusosak most, akik mind oltottak.
Ismertek olyat, aki teljesen oltatlan és úgy beteg?
Mert én egyet sem.
Szia. En is az lettem, 3 oltas utan, hugom meg nem kapott oltast, o mar viszont a negyedik alkalommal kapta el.
Nekem ez az elso.
Tunetek a 7-es valaszoloval megegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!