Úgy tűnik cukorbeteg lettem (2 vérvétel eredménye). a 9,2 értékű glüklóz, milyen stádiumú vagy szintű cukorbetegség? Az injekciózós fajta?
Figyelt kérdés
Fiatal 20as srác.
Van elég bajom, pl epilepszia.
A tűréshatáromon kívül van még egy nyavaja.
Doki írt, de csak -munka miatt- csütörtökön találkozunk.
Nyaggattam, de csak annyit írt, hogy beigazolódott a cukorbetegség meg csak személyesen.
Vérképemben egyébként 11 +os más is volt, meg 1 negatív érték.
Vélemények?
2022. aug. 1. 15:36
11/19 anonim válasza:
8: most komolyan, felnőtt létedre egy szúrástól rettegsz???
12/19 A kérdező kommentje:
Nem rettegek a szúrástól.
Hanem a telibekrt epilepszia meg a szar lábam mellé ezmég hiányzott. Ja meg a csóróság mellé.
2022. aug. 5. 16:02
13/19 anonim válasza:
Ne sajnáltasd már magadat! Ettől most jobb lesz, ha itt nyilvánosan nyígsz, hogy nem fogod szúrni magadat?
14/19 A kérdező kommentje:
ok,szövegértés 5*
2022. aug. 5. 16:07
15/19 anonim válasza:
10: megoldást az ORVOS fog mondani!
16/19 anonim válasza:
Normális, hogy a rossz hír hallatán így érzed magad. Azért ez később változni fog, ha most elsőre eléggé le is vagy törve, a kezdeti sokk múlásával lesz egy reális képed, és másképp fogsz gondolkozni, nem végletekben.
17/19 xyasdd válasza:
önmagában a 9.2 es cukor érték nemsok bár valóban a türéshatáron kivül van picivel. én nem foglalkoznék vele, ha 12 fölé menne tartósan akkor érdemes gyogyszert szedni rá.
18/19 A kérdező kommentje:
már szedek rá gyógydzert és ment 13, valamennyi fölé is.
De tartós mérés még nincs.
Elbasztam a mérési napom.
De tegnap este mért mondjuk 7,1et.
De akkor már gyógyszereztem.
2022. aug. 27. 12:19
19/19 NTBS válasza:
Akkor szerencsére nem kell szúrni magad. De gondolkodj pozitívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!