Szerintetek érdemes mindjárt most el menni 4. korona vírus oltásra is, vagy inkább jobb ősszel amikor már lesz külön omikron elleni oltás akkor be oltatni magam?
Köszönöm! Végre valaki, aki mellém (és bárki kételkedő, gondolkodó, nem vakon mindent benyelő mellé) áll és nem habzó szájjal fröcsög! Tudod, mit kaptam akár itt, akár zsutubon azért, hogy nem veszem be ezt a baromságot? De mindenki laposföld-hívőnek (mi a franc az egyébként?!), konteósnak és mit tudom én minek lett elhordva, aki nem rohant jajmindjártmeghalunk felkiáltással hanyatt-homlok a csodakoktélokért!
Én se vagyok oltva, sőt tesztelve se! Azt se tudom, megkaptam-e a betegséget (ha igen, akkor is 1-2 nap alatt átsuhant). És ezzel sokan így vannak!
Tragédia, hogy 3 év után is ennyien beveszik ezt a szart! Nagyvárosban buszon, metrón, boltban, utcán(!) annyi pofarongyos birkát látni még mindig, hogy elképesztő! Sokan (én is) már pár hónap után, 2020 nyarán rájöttek, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel az egésszel! Az élet minket igazolt!
33,36,40-es voltam:
Nem arról volt szó, hogy elegendő kettő darab injekció?!
44-es voltam:
Azt mondták, elég.
Aztán kiderült, mégsem. Lehet oltakozni x havonta.
Oltatlanul kutyabajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!