Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek érdemes mindjárt...

Szerintetek érdemes mindjárt most el menni 4. korona vírus oltásra is, vagy inkább jobb ősszel amikor már lesz külön omikron elleni oltás akkor be oltatni magam?

Figyelt kérdés
Az első 2 oltásom Szputnyik volt a 3. Pfizer

2022. júl. 28. 16:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
71%

Köszönöm! Végre valaki, aki mellém (és bárki kételkedő, gondolkodó, nem vakon mindent benyelő mellé) áll és nem habzó szájjal fröcsög! Tudod, mit kaptam akár itt, akár zsutubon azért, hogy nem veszem be ezt a baromságot? De mindenki laposföld-hívőnek (mi a franc az egyébként?!), konteósnak és mit tudom én minek lett elhordva, aki nem rohant jajmindjártmeghalunk felkiáltással hanyatt-homlok a csodakoktélokért!

Én se vagyok oltva, sőt tesztelve se! Azt se tudom, megkaptam-e a betegséget (ha igen, akkor is 1-2 nap alatt átsuhant). És ezzel sokan így vannak!

Tragédia, hogy 3 év után is ennyien beveszik ezt a szart! Nagyvárosban buszon, metrón, boltban, utcán(!) annyi pofarongyos birkát látni még mindig, hogy elképesztő! Sokan (én is) már pár hónap után, 2020 nyarán rájöttek, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel az egésszel! Az élet minket igazolt!

2022. szept. 8. 16:52
 42/47 anonim ***** válasza:
63%
Most mar el lehet menni oltasra, es ajanlatos is minden evben, hasonlokeppen, mint az influenza elleni oltasra is. De feltetlenül a Pfizert kerd, vagy a Modernat.
2022. szept. 8. 17:03
 43/47 anonim ***** válasza:
0%
Ja! Hátha előbb elpatkol! Mondjanak csak még pár ilyen hülyeséget!
2022. szept. 8. 17:04
 44/47 anonim ***** válasza:
49%

33,36,40-es voltam:

Nem arról volt szó, hogy elegendő kettő darab injekció?!

2022. szept. 8. 17:35
 45/47 anonim ***** válasza:
#44 Soha senki nem mondott ilyet, hogy 2 elég. Legalábbis a gyártók biztos, hogy nem. Már a legelején kérdés volt a védettség hatásfoka és ideje, csak akkor minden birka rohant érte, mert azt hitte, hogy ezzel letudják egy életre ezt a gondot.
2022. szept. 8. 17:46
 46/47 anonim ***** válasza:
51%
Gyártók majd hülyék lesznek azt mondani, hogy elég, hisz akkor hogy tudnának olyan baromira meggazdagodni! Kell a 72846658285. koktél is, nehogy már éhen haljanak rócsildék, svábék, billgécék meg a többi vakoló kampós szarházi, ugyebár!
2022. szept. 8. 17:53
 47/47 anonim ***** válasza:
34%

44-es voltam:

Azt mondták, elég.

Aztán kiderült, mégsem. Lehet oltakozni x havonta.

Oltatlanul kutyabajom.

2022. szept. 8. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!