Szerintetek érdemes mindjárt most el menni 4. korona vírus oltásra is, vagy inkább jobb ősszel amikor már lesz külön omikron elleni oltás akkor be oltatni magam?
Úgy látom magadból indulsz ki megint és épp szétvet a düh. Nem is tudom ki nevezte "észlénynek" azokat akik beoltatják magukat. Javaslom vásárolj magadnak egy szép nagy tükröt és tekints bele. Idézgetni meg nagyon könnyű szintén ide nem illő dolgokat. Gyakran teszik akiknek önálló gondolatuk nincs. :)
Veled nem lehet értemes vitát folytatni mert ugyan azokat a konteós szövegeket fújod a tudományos érvekre is. Tájékozatlan is vagy a témában és el is veted a tájékoztatás lehetőségét.
33 most magadat dícsérgeted? :D Ettől még nem leszel járatos a témában és igazad sem lesz.
Mégis hány éves vagy? 12 hogy eljátszod itt, hogy több van belőled névtelenül, arctalanul?
Komolyan szánalmas. Nagyon unatkozhatsz. :D Nem csodálkozom ha azt hiszed itt mindenki hazudik hiszem te mást sem csinálsz. :D
Nem követem tovább a kérdést nem kell fáradnod a válasszal, mert bolondokkal nem foglalkozom. Azért látszik kiből lesz konteos. :D Hogy milyen emberek vannak.....hihetetlen. :D
A kérdezőtől a magam nevében elnézést.
#34 Persze és felpontoztam saját magam, úgy hogy ez nyilván nem lehetséges. Logikus. Még mindig ketten vagyunk, csak szólok.
Ha ilyen lenéző stílusban fogalmazol, abból egyértelművé válik, hogy azért nem mész bele egy témába sem, mert félsz, hogy mégiscsak te tévedsz.
A #23-asnak sem sok köze van a biológiához.Meg egy vírusceleb könyveit reklámozza.Szánalmas.Az ilyen egészségügyi közmunkások miatt van sok ember tévedésben.
Az ostobájának még az sem jött le 2 év alatt,hogy full hoax az egész "járvány".Persze mindenki más "konteó"-s,csak ő helikopter,mert az emeggy bemondta,hogy egy "vírus"-tól kell rettegni és akkor biztos egy "vírus" miatt lettek betegek az emberek.A holtásosok majd a legatyásodott immunrendszerükkel rájönnek,hogy át lettek verve.Csak sajnos akkor már késő lesz.
Minden birka menjen csak nyugodtan a 4., 5., 19385. ojtásért is, hülyékért nem kár! Mi meg legalább megszabadulunk tőlük!
Éljen a jó immunrendszer, nekem is az van és nem "csodaszerek"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!